Campionat 2016-2017

Translate

vineri, 17 iunie 2011

Locul 3, performanta neasteptata!

 AS LERESTI, a avut din start ca obiectiv un loc pe podium, dar oadata cu schisma din inceputul campionatului , obiectivele s-au revizuita si primul a fost terminarea turului , iar mai apoi in pauza de iarna, odata cu gasirea unor noi fonduri , terminarea campionatului a fost prima noastra grija. Un lucru reusit cu brio, dar cu mari eforturi financiare. Spun asta fara a ma plange ci ca o apreciere catre cei care s-au ocupat de latura financiara si organizatorica a echipei , dar si fata de jucatori care au contribuit si ei  cand a fost nevoie.
 Performanta , neasteptata altfel , ocuparea locului 3 , a venit in ceasul al 13-lea , indirect si fara a avea legatura cu evolutia din teren , dar meritata avand in vedere rezultatele directe cu Mihaestiul , Schitu , Vladesti , Cetateni.
 Inca odata repet , nu locul 3 este performanta! PERFORMANTA ESTE FAPTUL CA ACEASTA ECHIPA A TERMINAT IMPREUNA FARA A SE DESTRAMA, UN CAMPIONAT DIFICIL !! Si pentru asta ii felicit pe toti cei ce au contribuit la acest lucru, jucatori , organizatori , sponsori , dar despre ei voi vorbi intr-o alta postare, pana atunci , vacanta placuta tuturor, dar , postarile vor continua pe  lerestias.blogspot.com!
 Numai bine!

7 comentarii:

  1. Salut GICUTA.Este corect ce ai scris si foarte de apreciat ce am facut cu totii.Aici este vorba de munca si daruirea noastra de care am dat dovada,la care si tu ai participat.Si tu ai un merit deosebit pentru acest loc 3,chiar daca ai lipsit la ultimile meciuri.Cel mai mult a contat unitatea de echipa,care in anumite momente si-a spus cuvantul.Ma bucur ca am ajuns aici,si ca tot ce am inceput sa nu se termine aici.SALUTARE,NOROC SI SANATATE.ELI SI COMPANIA

    RăspundețiȘtergere
  2. CS Rucar a castigat si Cupa Romaniei , faza pe judet, invingand in finala cu 4-0 pe Radesti. Bravo lor !

    RăspundețiȘtergere
  3. salutare Gicutza.Echpa te saluta si te iubeste.Daca cumva intri online da-ne un apel telefonic sa putem vorbi.Noi ne-am schimbat locatia, suntem la Hotel Poiana Lerului si ne-ar face placere sa putem vorbi in aceasta seara.
    ELI si COMPANIA

    RăspundețiȘtergere
  4. SUNTEM CU TOTI SI NE LIPSESTI CU DESAVARSIRE.STIM CA SI TU TE GANDESTI LA NOI.TE IUBIM SI NE PARE RAU CA NU NE POTI FI ALATURI.ESTI 0 PERSOANA DEOSEBITA SI MERITI TOT RESPECTUL NOSTRU.AS LERESTI ESTE A DOUA FAMILIE A TA.ABIA ASTEPTAM SA VI ACASA.ELI

    RăspundețiȘtergere
  5. Gica suntem in forma maxima la Poiana Lerului. Tu mai lipseai. In rest toate suntem OK si distractia este la ea acasa. Ne-am respectat locul si am facut banchetul la 3 stele... Te saluta toti baietii ...

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma bucur pentru voi Radule , ii salut si eu pe baieti si pe tine , stati linistiti ca o sa mai fie vreme si de alte bancheturi, la urmatoarea editie. Totul depinde de noi! Pana atunci bucurati-va de asta ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. aaa si Pisica , sa imi trimiti poze pe mail pe yahoo :)

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!