Campionat 2016-2017

Translate

marți, 30 octombrie 2012

Analiza primei treimi asezonului

Usor usor , toamna se apropie de final si cu ea si prima parte a campionatului. Dar pana atunci prima treime a acestui sezon  merita o analiza si aici ma axez pe primele 5 echipe
 Astfel , in cele 12 etape scurse,  s-au lamurit deja multe din necunescute iar surprizele au fost mari.
 Dintre candidatele la titlu asteptate doar doua si-au pastrat sansele , AS Godeni , campioana en titre si AS Leresti in rest au aparut surprizele. Nou (re)infiintatele Real Vladesti si AS Berevoiesti sunt de departe noutatile ce dau culoare acestei editii , alaturi de Vulturesti , echipa ce din sezonul trecut a aratat ca are potential de locul 1. Dintre primele 5 echipe , doar Vulturestiul si Vladestiul nu au cunoscut infrangerea, celelalte trei avand cate o infrangere din meciurile directe. Ar mai fi de urmarit si Mihaestiul care desi are 4 infrangeri , se tine aproape.
         Real Vladesti are cel mai greu final de tur , meciurile cu Lerestiul , Godeniul , dar si cele cu Berevoiesti si Vulturesti ce vor urma  vor demonstra adevarata valoare a echipei.Chiar si asa , golaverajul si parcursul impecabil fac din Real Vladesti principala favorita la titlu.
          Berevoiestiul , echipa harnica, cuminte , arata o aparare deosebita din cele 10 goluri de pana acum , 4 fiind primite in singura infrangere la Leresti , in rest , egaluri pretioase in deplasarile de la Godeni si Vulturesti si victorii mucite cu echipele din urma.

         Vulturestiul nu a gustat inca amarul infrangerii dar a pierdut puncte pretioase acasa cu Leresti si Berevoiesti in lupta directa .Echipa extrem de buna acasa , Vulturestiul se descurca mai greu in deplasare dar chiar si asa locul din clasament este super bun.
         Godeniul , echipa cu experienta ,are jucatori individuali de mare calitate dar , surprinzator a pierdut puncte multe contracandidatele , egallurie cu Leresti , Berevoiesti si Real Vladesti si infrangerea de la Vulturesti scazandu-i mult in clasament.
          Lerestiul a inceput cu stangul primele 2 jocuri acasa cu doua egaluri in fata a doua echipe mai slab cotate, Partizanul Vladesti si AS Mihaesti, 4 puncte ce ar fi dus-o pe locul doi  , a scos doua egaluri pretioase la Godeni si Vulturesti , a pierdut nemeritat la limita la Real Vladesti asa ca sta aproape de primele echipe cu potential de a urca catre varf. 
    
 In rest ar mai fi Mihaestiul si cam atat cu rpimele locuri.
 Surprizele neplacute vin de la Cetateni , Schitu , Dragoslavele,Cotesti, echipe ce in anii trecuti atacau primul loc . In rest in partea inferioara nimic nou , ultimele locuri , par copiate din sezoanele trecute.
   Pareri?
      

12 comentarii:

  1. dar partea doua a clasamentului ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Fotbal pe maidan in care nu avem nimic civilizat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat , fotbal pe maidan, cat despre civilizatie ,asta o facem noi, iar ea este imaginea societatii in care traim si a educatiei. In unele locuri mai bine in altele mai rau!

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!