Campionat 2016-2017

Translate

miercuri, 24 octombrie 2012

Cupa Romaniei etapa a 3-a

Intr-una din singurele zile de toamna de pana acum , pe o vreme mohorata, la Campulung s-a disputat jocul din etapa a 3-a a Cupei Romaniei dintre CSS Dinicu si AS Leresti. Initial jocul era programat sa se desfasoare la Leresti , dar la rugamintea celor de la Campulung , s-a disputat pe centralul muscelean pentru  ca terenul de joc este in conditii mai bune.
 Jocul parea floare la ureche pentru gazde mai ales ca se afla pe locul 1 in div D  si a inceput promitator cu 2 goluri inscrise de Ally din apropiere1-0 si Tete cu un sut langa bara de la 11m ,2-0. Era numai minutul 10 si se parea ca golurile vor curge in poarta Lerestiului. Oaspetii incep sa se aseze mai bine in teren si preiau controlul jocului si inscriu in min 28 prin Catalin Dascalu cu o lovitura de cap in urma unui corner 2-1. Lerestiul prinde aripi si rateaza urias prin Parvu , Mache si Badu pana la pauza.
 Repriza secunda , CSS Dinicu echilbreaza putin elanul oaspetilor si se joaca pe contre ocazii fiind la ambele porti dar cele mai mari sunt ratate tot la poarta lui Pacala , prin Mache  si Badu . Lerestiul ramane in 10 jucatori in min 78 cand Cristi este eliminat pentru 2 galbene dar ataca furibund si rateaza cea mai mare ocazie a meciului prin Alex Popescu scapat singur catre poarta trage in portar. Pe contraatac CSS beneficiaza de o noua lovitura libera de la 16 m , a 8-a in acest meci , usor acordata si Anghelina inscrie peste zid  3-1, un scor nedrept, pentru Leresti care a jucat si apresat liderul ligii a 4-a pe propriul teren!
  CSS Dinicu Golescu- AS Leresti = 3-1(2-1)
 Arbitrajul lui Edi Belega a fost unul slab, dezavantajand clar pe Leresti cu lovituri nenumarate la orice contact pe 18 m , dar si pe CSS prin cateva decizii.
  Lerestiul a primit aplauze la scena deschisa pentru joc , chiar si galeria gazdelor a recunoscut superioritatea in joc a echipei din liga a 5-a. 
  Felicitari baietilor pentru daruire si joc , a fost poate una din singurele infrangeri in care iti poti lauda echipa!

8 comentarii:

  1. Rezultat mincinos . Lerestiul a dominat categoric meciul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu daca a dominat asa categoric , dar a avut ocazii mai multe si mai clare decat Campulungul si a fost periculoasa pana in ultimul minut. A aratat atitudine , tupeu in joc si calitati mult peste nivelul ligii a 5-a. Asta a contat pentru noi!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa vezi ce CAPACE o sa-ti dea taranii astia obositi cand te-or dibui...

    RăspundețiȘtergere
  4. sal baieti din afg.felicitati pt jocul cu css dinicu.pisica.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cat de usor e sa te ascunzi in spatele anonimatului! Va felicit pe toti cei curajosi si responsabili in a va semna, fara a va fi frica sa vorbiti , ceilalti , mai au mult pana a merita respect! De aceea asa sunteti la fel si in viata de zi cu zi , niste anonimi ! Iar pentru cel ce a inceput sa ma iubeasca de curand , te astept cu drag la o intalnire barbateasca , desi asta e o invitatie retorica............

    RăspundețiȘtergere
  6. Asa este Gica ! Jignirile nu isi au rostul . Mai ales asupra ta, un exemplu atat pe teren, cat si in afara .

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!