Campionat 2016-2017

Translate

vineri, 4 ianuarie 2013

2013- un an de sperante!??

 Multi dintre noi si-au pus la cumpana dintre ani o dorinta , cu sufletul plin de speranta si incredere ca 2013 va fi mai bun decat anul ce abia a trecut.
  Pentru fotbalul din liga a 5-a , sperantele se leaga in primul rand de o continuitate in a tine competitia deschisa,  sperante in a fi sanatosi si capabili sa onoram fiecare joc dar mai ales sperante ca nivelul fondurilor alocate diverselor echipe va creste , ducand la conditii mai bune de joc dar mai ales la atragarea tinerilor catre sport.
Binenteles se vrea o crestere a performantei , in cazul nostru , locul 1-3.
 Din pacate infrastructura locala nu aduce schimbari mari , alegerile si promisiunile lor au trecut in 2012, iar baza sportiva sufera crunt. Aceleasi terenuri denivelate , aceleasi mingii scorojite , aceleasi echipamente descompletate si putine sperante ca ceva nou va aparea.
  Din fericire , la Leresti , un lucru pozitiv s-a intamplat in acest sezon , folosirea cabinelor de la baza sportiva aducand  confort dar mai ales civilizatie , echipa noastra ajungand la standardul ligilor superioare.

  De ani buni se spera intr-o minune si cineva sa se apuce sa puna cateva camioane de pamant peste gropile si bolovanii de pe teren, apoi sa niveleze si sa dea cu floare de fan , dar din pacate acest lucru ramane doar o speranta greu realizabila.
 Ultima mare dorinta pe 2013, ar fi aducerea tinerilor catre fotbal , de fapt cel mai important lucru in fotbalul mic , dar despre asta intr-o postare viitoare.
  Pana ca aceste dorinte sa se implineasca sa ne bucuram de vacanta si pentru toti cei ce poarta numele de ION , IONELA un calduros : LA MULTI ANI!

6 comentarii:

  1. Sunteti o echipa ce aveti cele mai civilizate vestiare . Din pacate sunteti singura. In alte parti se pune caruta inaintea cailor. Deh , dupa gandire.... Sa aveti un an bun !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim Florine! pana anul acesta si noi am folosit brazii drept acoperis dar faptul ca acum beneficiem de conditii decente arata ca este posibil si sper ca alte echipe sa se poata bucura de un mod civilizat de a juca fotbal.

      Ștergere
  2. Buna miscare duminica pe sintetic , se joaca si duminica viitoare de la 11.00.

    RăspundețiȘtergere
  3. degeaba aveti vestiare frumoase daca oaspetii se schimba afara !

    RăspundețiȘtergere
  4. Pardon,de multe ori chiar oaspetii au refuzat sa intre in vestiar nu fi rau ANONIMULE.Acum e loc pentru toata lumea.Se pare ca incet incet se vor schimba multe,asa ca mai mult ca sigur cand o sa veniti la LERESTI o sa va schimbati in vestiar.O SEARA BUNA SI SALUTARI DE LA ALBA.

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!