Campionat 2016-2017

Translate

joi, 10 octombrie 2013

Rezultate Cupa + Etapa a 10 , program: duminica 13-10-2013

   Joi dupa amiaza in cupa , s-au inregistrat urmatoarele rezultate:
A.S. PARTIZANUL VLADESTI- A.S. BEREVOIESTI =3-0( 2-0)
 A.S. PETROLUL HIRTIESTI -- A.S. REAL VLADESTI =0-2(0-1)
 A.S. CIMENTUL VALEA MARE -- A.S. DRAGOSLAVELE =1-2(1-1)
 A.S. SCHITU GOLESTI -- A.S. NEW TIMES CAMPULUNG =2-2(1-1), Penalty: 7-6  A.S. BUGHEA DE JOS -- A.S. CETATENI =2-4(1-3)
A.S. LERESTI -- A.S. SPORTING MIHAESTI =2-3(2-0)
A.S. VULTURUL VULTURESTI-- A.S. STILPENI RADESTI =5-2( 3-1)

La Leresti cu greu si gazdele si oaspetii au strans 11 jucatori ,cativa intarzaiati intrand pe parcurs.
 Lerestiul desi a condus la pauza cu 2-0 , gratie varstei unor componenti ( 44, 43, 41, 38 , 37,32, samd) si a lipsei de experienta a celor tineri a cedat in a doua repriza si a scapat de o grija in plus , etapele de cupa de joia dupaamiaza. Altfel de apreciat efortul celor ce au facut efortul sa vina la stadion!




\  Intrat in a doua sa jumatate , turul acestei editii arata extrem de echilibrat si oarecum surprinzator vis a vis de clasament si punctaj al echipelor. Competitie mai interesanta ca niciodata cu multe echipe pretendente la locul 1!
 Etapa a 10 -a aduce un nou derby , cel de la Berevoiesti , intre locurile 1 si 2 , gazdele avand o revansa de luat in fata celor de la Real Vladesti. Un joc ce conteaza enorm pentru locul 1 , mai ales ca Berevoiestiul are etapa urmatoare o deplasare extrem de grea la Godeni.
 Dar iata programul acestei etape:
A.S. CIMENTUL VALEA MARE  - A.S. NEW TIMES CAMPULUNG
 A.S. BUGHEA DE JOS - A.S. SPORTING MIHAESTI
 A.S. FLACARA BOTENI - A.S. GODENI
A.S. BEREVOIESTI - A.S. REAL VLADESTI
 A.S. INTER. ANINOASA - A.S. INTER. COTESTI
 A.S. PARTIZANUL VLADESTI - A.S. PETROLUL HIRTIESTI
A.S. SCHITU GOLESTI - A.S. CETATENI
 A.S. BALILESTI - A.S. LERESTI
 A.S. STILPENI RADESTI  - A.S. DRAGOSLAVELE

Jocuri echilibrate si la Valea Mare (  extrem de interesant  acest meci! ), Schitu , Balilesti si Stalpeni.
  Lerestiul are deplasare grea la Balilesti desi prietenul de la Valea Mare spunea ca e o echipa slaba , Balilestiul a fost mereu greu de invins pe teren propriu, si vine cu tonus ridicat dupa victoria din editia trecuta , prima pe terenul din Leresti. AS Leresti , incearca sa lege doua victorii , intr-un inceput de sezon extrem de slab si sa revina acolo unde ii este locul , in primele 5 echipe din serie!
 Bafta multa tuturor!
 Pronosticul meu:
X-2-2-X-1-1-2-1

14 comentarii:

  1. Meciul din cupa de la Valea Mare nu a avut istoric,multe absente la gazde,meciul a inceput cu 40 de minute mai tarziu ca sa se poata juca,echipa oaspete a marcat dintr-un penalty inventat si dintr-o gafa de portar care a devenit obisnuinta la experimentatul Nae!Apropo,golul de 2-1 a fost marcat de Cioaca,stiu ca juca la Leresti intr-un timp,dar nu mai stiu la care

    Cat despre meciul vostru de la Balilesti,mergeti cu gandul la victorie,au o aparare foarte lenta,ganditi-va doar ca Valea Mare a marcat de 4 ori acolo,si cred ca avem cel mai slab atac din serie
    Rezultatul meciului Valea Mare-New Times va fi direct influentat de cat vor petrece Negrila&Co sambata
    Daca vor veni odihniti,cred ca oaspetii vor invinge

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu a fost un penalty inventat ! A fost penalty clar, dar asta e...daca pierdeti trebuie sa fie cineva de vina si in cazul asta ati dat vina pe arbitru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sorine,oricine ai fi,penalty chiar nu a fost,am fost foarte aproape,asta nu scuza cu nimic impotenta echipei de a marca sau macar de a ataca cand e condusa.De vina pentru infrangere e doar echipa care dupa cum am spus nu poate avea pretentii la primele 5-6,ci doar la rezultate surpriza.fara un mijlocas care sa vada jocul si un al doilea atacant echipa poate pierde cu oricine.Salutari si respect!

      Ștergere
    2. Confunzi marfa cu ambalajul. Leresti 2010 s-a desfiintat de anul trecut. Aia faceau rasul prezent in localitate. In rest toate cele lumesti....

      Ștergere
  3. Echipa asta e cea mai proasta de la infiintare ...lasati tineri bosorogilor mai vedeti va de familii care aveti !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceasta este in mare aceeasi echipa ca si la infiintare, adica nucleul a ramas acelasi : Gica , Nica , Mos , Bobi , Postasu ,Gabi Popa ( langa echipa), langa care au venit si alti jucatori. Un sezon mai slab nu inseamna decat ca suntem oameni si putem traversa perioade nefaste , din cauze diverse. faptul ca inca suntem impreuna ( cu familii cu tot),chiar si asa bosorogi, arata apropierea dintre noi. Cat despre tine , imbatranesti degeaba.......anonim si trist.

      Ștergere
    2. Am fost la toate meciurile de acasa ..u a fost meci sa nu o comiti ..mai are dreptate si lemea ar mai trebui sa ne lasi !

      Ștergere
    3. adevarat , gresesc si eu ca toti ceilalti , asa cum spuneam traversam un sezon mai slab, si chiar ai dreptate , curand o sa agat si eu manusile in cui , inca nu e momentul. Altfel , pe voi va las cu drag........................... sa comentati

      Ștergere
  4. De cand are LERESTIUL echipa adica din 19....toamna nu a fost asa de slaba ca acuma la retrogradare,, si asta e meritul lui DOMN. PROFESOR... ,DEMISIA era o chestiune de onoare , dar cine sa o ceara cand nici spectatori nu aveti ,noroc cu rudele si colegii de servici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se intampla la Rapid , Timisoara , Craiova , Iasi etc , echipe cu traditie si fonduri uriase, sa traverseze perioade nefaste. Ce facem noi , e o joaca de duminica de care ne bucuram linistiti si suferimimpreuna, ca si acum cand e cazul. Avem familii ,avem griji si probleme iar efortul celor care vin duminica trebuie apreciat indiferent de rezultate. Cat despre spectatori , putini dar buni !

      Ștergere
  5. Pt. cei care nu stiu,cei care au infiintat AS LERESTI 2010 sunt cei care au condus cu un sezon in urma AS LERESTI abandonata de cei aflati atunci la conducerea echipei din lipsa de fonduri,dar asta binenteles ca nu stiai Gica?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt la Leresti din 2001 de pe vremea cand se construia singura echipa din divizia C din nordul judetului, o super performanta pentru comuna! De 12 ani de cand joc aici , sunt lucruri care sincer nu ma intereseaza si stii foarte bine ca eu vin total dezinteresat ( financiar vorbind) la fotbal. Cunosc amanuntele acelui sezon fiindca eram si atunci capitan de echipa si sincer nu vad legatura sa reincepem o polemica ce nu isi are rostul mai ales ca daca recitesti postarile din perioada aceea de pe blog vei vedea punctul meu de vedere!

      Ștergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!