Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 6 octombrie 2013

Rezultatele etapei a 9-a


Etapa a 9-a a aadus rezultate relativ normale , supriza inregistrandu-se la Radesti unde liderul a pierdut contra celor de la Valea Mare , echipa ce se pare ca revine la forma de la inceputul campionatului. Dar iata rezultatele:

A.S. STILPENI RADESTI 2007--A.S. CIMENTUL VALEA MARE =0-1( 0-1)
 A.S. DRAGOSLAVELE-- A.S. BALILESTI=2-1( 0-0)
A.S. LERESTI --A.S. SCHITU GOLEST=4-1( 3-0) 
A.S. CETATENI--  A.S. PARTIZANUL VLADESTI =3-2(1-1)
 A.S. PETROLUL HIRTIESTI --A.S. INTER. ANINOASA =5-2( 1-1 )
A.S. INTER. COTESTI-- A.S. BEREVOIESTI =2-3(0-2)
A.S. REAL VLADESTI -- A.S. FLACARA BOTENI Pauza:=6-0(0-0)
A.S. GODENI --A.S. BUGHEA DE JOS=12-2(7-1)
 A.S. SPORTING MIHAESTI --A.S. NEW TIMES CAMPULUNG=6-1( 2-1)

             Scorul campionatului s-a inregistrat la meciul dintre Godeni si Bughea un 12-2 , destul de greu de egalat. In rest in aproape toate jocurile au fost echilibrate pana la pauza,astept informatii despre jocurile de la Radesti , Cetateni , Godeni dar si de la alte jocuri.
  La Leresti duminica frumoasa de toamna , in ciuda gerului de dimineata , la ora jocului , soarele incalzind terenul. Doua echipe in cautare de forma si puncte si a iesit un meci curat cu numeroase ocazii , in special pentru gazde.
 Meciul a inceput in nota de dominare a Lerestiului care a inscris destul de repede prin minutul 12 gol, Alex Popescu cu un sut de la 10 m la colt.1-0 . Lerestiul continua atacul si la o faza superba a lui Nica care a driblat tot ce a intalnit , a marit scorul la 2-0 , cu un sut plasat pe langa portar. Schitu incearca sa echilibreze dar nu au ocazii clare , Lerestiul inscriind din penalty prin Alex Popescu dupa un fault la Nica 3-0.
  Dupa pauza Lerestiul pare multumita cu scorul , iar oaspetii apar mai des in careu cautand sa reduca din diferenta. Lucru pe care il si reusesc cu un sut de la 15m imparabil in min77, 3-1. Pana la final ambele echipa rateaza cateva ocazii mari iar cei ce inscriu sunt tot gazdele prin Alex Badu cu o minge plasata pe langa portar. 4-1.
 Prima victorie curata din acest sezon pentru Leresti , fara emotii , in conditiile in care Badu , Cocos , Mos au fost prezenti completand echipa.
     Lerestiul s-a prezentat astazi cu un nou echipament de joc , un efort de laudata l conducerii echipei , in conditiile actuale .      Felicitari!

8 comentarii:

  1. Mentionez si eu ca rezultatul echipei din Valea Mare la Radesti nu a fost intamplator,oaspetii dominand clar jocul si ratand multe alte ocazii,ca si la meciul din etapa anterioara de acasa....in continuare echipei ii lipseste constanta si inca 1-2 piese in primul 11.
    PS:oaspetii au fost motivati financiar destul de serios pentru nivelul asta cred eu,100 de lei de jucator!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Super motivatie cu cei 100 de lei intradevar la acest nivel. A venit si Coman la voi? Felicitari pentru rezultat!

      Ștergere
    2. Nu,doar Vio care joaca impecabil si au revenit cativa indisponibili...oricum inca nu e constanta echipa,speram sa se sudeze spre finalul turului unde cel putin pe hartie vor fi adversari accesibili!

      Ștergere
  2. La godeni un meci la mana gazdelor care a inceput tare conducand cu 2-0, apoi a venit un gol al oaspetilor si pana la pauza gazdele au defilat...repriza 2 a inceput cu un gol al oaspetilor si apoi 5 ale gazdelor care au mai ratat cateva ocazii clare. un arbitru bun si probabil un scor care nu reflecta valoarea oaspetilor tinand cont ca au facut un 2-1 cu campioana en-titre. salut

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oricum aratati o pofta deosebita de gol , primul atac din serie , sunteti pe drumul cel bun, Atentie sa nu va impiedicati la Boteni ;)

      Ștergere
  3. Cum joca balilestiul Koko? Vad ca destul de greu ati invins azi

    RăspundețiȘtergere
  4. nu am mai fost demult la meciurile echipei asa nu pot spune nimic despre cei din Balilesti. Din ce am auzit nu au fost de speriat, gazdele ratand foarte mult.

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!