Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 27 octombrie 2013

Rezultatele etapei a 12-a

A.S. CIMENTUL VALEA MARE--A.S. BUGHEA DE JOS= 1-0(0-0 )
 A.S. FLACARA BOTENI --A.S. NEW TIMES CAMPULUNG=1-4( 0-0)
A.S. BEREVOIESTI --A.S. SPORTING MIHAESTI =3-3(0-2)
 A.S. INTER. ANINOASA--A.S. GODENI=3-5(1-3)
A.S. PARTIZANUL VLADESTI --A.S. REAL VLADESTI =1-2(1-1)
 A.S. SCHITU GOLESTI -- A.S. INTER. COTESTI=1-2(0-0)
A.S. BALILESTI-- A.S. PETROLUL HIRTIESTI =2-1( 0-1)
A.S. STILPENI RADESTI -- A.S. CETATENI =4-1( 1-0)
A.S. DRAGOSLAVELE --A.S. LERESTI =7-3(5-0)

Etapa cu rezultate normale , surprinde infrangerile severe suferite de Cetateni si Leresti , egalul era de asteptat la Berevoiesti si cam atat.

 La Dragoslavele vreme superba , lume destul de multa si un spectacol pe teren ce a facut spectatorii fericiti.
 Lerestiul , fara capitan, (suspendat), a inceput meciul timid si a luat gol in minutul 4 cand Koko  a scapat singur si a sutat in vinclu de la 12m ,1-0. Lerestiul se revolta si se aseaza in terenul gazdelor presand , dar numai 10 minute caci cei ce inscriu sunt tot gazdele dupa un penalty corect acordat dupa un fault in careu=2-0. Oaspetii par daramati si acuza socul , mai ales dupa ce primesc usor golul 3 , un sut de la 25m , apreciat gresit de tanarul portar al Lerestiului. 3-0  Jocul se linisteste , gazdele par multumite si mai rateaza 2-3 ocazii pe contraatac. Se face 4-0 din nimic cand la un corner , mingea balbaitain careul de 6m e sutata pe langa portar, iar cum legea lui Murphy spune ca " ce incepe rau , se termina si mai rau" Lerestiul primeste si golul 5 inainte de pauza , sut de la 10m 5-0.
  Fara motivatie si cu moralul la pamant , Lerestiul nu emite pretentii nici in partea a doua , gazdele ratand ocazii uriase din pozitii favorabile. prin minutul 70 se face 6-0 cand Aly inscrie in vinclu din lovitura libera. Lerestiul are doua tresariri de orgoliu cand Mos reduce din handicap 6-2 , Dragoslavele inscriu din nou cu un sut din interiorul careului 7-2 , iar Lerestiul inschide tabela prin Parvu cu un sut de la 30m 7-3.
 Festival de goluri , victorie fara dubii a gazdelor care dupa parerea mea a prezentat cea mai omogena echipa pe care am intalnit-o in aceasta editie.
 Lerestiul isi linge ranile si continua sezonul mediocru pe care l-a inceput incercand sa revina la forma de altadata!

12 comentarii:

  1. La Valea Mare,un meci prost spre execrabil,gazdele castigand cu greu pe final de meci dintr-o faza intamplatoare.Nicio idee de joc avand in vedere ca oaspetii au jucat 30 de minute cu 2 oameni in plus.
    Etapa viitoare deplasare la Leresti,meci de 1 solist,1x la siguranta!:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc de informatii , meci interesant intradevar etapa viitoare , mai ales ca ambele echipe par sa traverseve perioade mai putin faste si nevoia de puncte e mare

      Ștergere
    2. scuze de greseala,oaspetii au evoluat cu doi oameni in minus,altfel era jale,Bughea a parut mai legata si a avut mai multe ocazii ca valea mare

      Ștergere
  2. Am inteles ca a fost destul de greu la Aninoasa , nu Romele? Cum a jucat Cetateniul la Radesti, Gladiator?

    RăspundețiȘtergere
  3. la aninoasa a fost greu mai mult terenul. nu am putut pune in practica jocul obisnuit de pase. a fost un meci mai greu decat ne asteptam care s-a terminat bine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Salutare!
    Meci slab facut de Cetateni, insa nu cum arata scorul!
    Am intalnit cea mai fair play echipa de pana acum, zic eu si cel mai prost teren care poate sa existe.
    Sincer, ma asteptam la altceva la Radesti insa e o echipa mediocra( in ciuda rezultatului).
    Singurul plus pe care l au avut a fost doar "terenul" plin de secrete si surprize:)):)).Una peste alta am mai pierdut 3 puncte foarte usor si RUSINOS.
    Ne asteapta meciul de acasa cu Dragoslavele cand, sper si cred ca o sa castigam(daca vom beneficia de tot lotul). Cetateniul este o echipa care acasa pierde foarte greu.
    In speranta ca se va sfarsi cu nuntile:)):)), ne asteptam la o revenire rapida in clasament si anume in primele 3-4 acolo unde obisnuim de cativa ani!
    Cele bune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gladiator , perfect de acord cu nuntile astea. Din pacate se pare ca mai tin doua saptamani , pana se intra in post ;)

      Ștergere
  5. Este normal sa piarda greu acasa avand suportul ciobanilor care nu stiu decat sa injure si sa ameninte

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga ANONIM, ciobani cu siguranta aveti si voi, dar , posibil sa nu le placa fotbalul:)):)). Sincer la noi sunt pe cale de disparitie, la modul cel mai serios! In alta ordine de idei ar fi frumos sa faci afirmatii atunci cand nu ti ascunzi identitatea, sau cel putin echipa pe care incerci sa o reprezinti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de acord cu Gladiator , este jenant sa jignesti pe cineva si sa te ascunzi sub anonimat. Toata lumea stie " sustinerea" pe care o aplica suporterii din cetateni , dar e putin prea mult sa ii bagam pe toti intr-o oala. Mai ales ca , asa cum spunea si gladiator, ciobani nu prea mai gasesti...

      Ștergere
  7. Ciobani ma referam la modul cum sustin echipa adica injurand echipa adversa, hai sa le spunem cei mai rai suporteri de care le e frica la oaspeti cat si la arbitri pentru ca sunt amenintati, o echipa buna castiga si in deplasare, dar cetatenii este o echipa mediocra . Am castigat la Bughea si am fost aplaudati de spectatori deci se poate se poate si la nivelul acesta.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am inteles... Deci, tu reprezinti o echipa buna!In ceea ce priveste parerea ta de echipa Cetateni, nu vreau sa comentez nimic, fiecare e liber sa si exprime parerea cu privinta la toate echipele... de altfel cum am facut-o si eu!

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!