Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 14 octombrie 2018

Lerestiul invinge clar in derby-ul de la Cetateni si isi consolideaza pozitia de lider

      Inspirata decizia AJF de a trimite un ecuson UEFA prin Iulian Calin la derby-ul de la Cetateni, pe un teren dificil unde ambitiile gazdelor sunt de obicei foarte mari.
 Si meciul a inceput linistit- in ciuda artificiilor si fumigenelor puse de suporterii gazda- cu indicatii clare ale arbitrului la respect pe teren , inclusiv cu cateva eliminari de pe banca gazdelor celor ce instigau la faulturi dure.
 Lerestiul se aseaza bine in teren si in ciuda  extrem de tare si denivelat se instaleaza in jumatatea adversa si deschide rapid scorul prin Romel cu un sut plasat langa bara de la 20m, 0-1.
Gazdele se precipita si nu leaga mai nimic in timp ce Lerestiul se desprinde cand Marian Branescu suteaza sub bara de la 8m cu latul dupa centrarea fratelui sau Ilie , 0-2.
  Lerestiul reduce turatia si Cetateniul iese la atac avand 3 bare consecutive , in timp ce pe contraatac oaspetii forteaza prin Flavius care munceste mult si hartuieste apararea adversa. Tot Lerestiul inscrie prin Cristi Tanase din lovitura libera cu ajutorul portarului advers si se face 0-3 in minutul 32.
 Gazdele par resemnate dar reusesc sa reduca din handicap dupa un penalty extrem de usor acordat , mingea respinsa de portar fiind reluat in poarta de la 6m 1-3.
  Pauza aduce liniste in tabara Lerestiului prin prisma scorului si desi gazdele forteaza in ataca inca din primele minute , Flavius inscrie pentru 1-4 cu un sut pe langa portar. Jocul gazdelor se moaie , Lerestiul controleaza autoritar mijlocul terenului si se desprinde decisiv prin Marian Branescu dupa o pasa foarte buna a lui Flavius  1-5.
 Ceatteniul mai are o tresarire de orgoliu si inscrie cu un sut frumos la vinclu de la 18m 2-5 , dar Romel inchide tabela in minutul 89 cu un eurogol din lovitura libera de la 30m , sub bara , 2-6 si meciul se termina mai linistit decat se putea.
 Victorie fara dubii a Lerestiului , echipa ce a aratat maturitate si determinare in un din cele mai grele deplasari din judet., arbitraj simplu  si autoritar a lui Calin.
    Felicitari gazdelor care au aratat ca umbrele trecutului sunt tot mai indepartate si ca decenta si bunul simt isi pot face loc in locul urei si a rautatilor!
 
 Rezultate stranse in celelalte meciuri , unde Dragoslavele pierd la limita pe teren propriu in fata rivalilor din Rucar , in timp ce Godeniul invinge cu 2-0 pe Vladesti si tin aproape de primele locuri. Vulturestiul invinge greu la Hartiesti , Schitu scoate un punct acasa cu Valea Mare la fel cum Boteniul o face la Bughea.
 Iata rezultatele complete:

  A S Petrolul Hirtiesti--- A S Vulturii Vulturesti =2 - 3 ( 2-2)
A S Godeni  ---A S Partizanul Vladesti =2 - 0( 0-0)

 A S Cetateni----  A S Leresti =2 - 6 (1-3) 
A S Dragoslavele--- C S Rucar=0 - 1( 0-0)
 A S Unirea Bughea de Jos----  A S Flacara Boteni =2 - 2 (0-0)
 A S Schitu Golesti  ---A S Cimentul Valea Mare Pravat =2 - 2 (0-1)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!