Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 21 octombrie 2018

Lerestiul invinge la Vladesti si mentine ritmul ridicat

 Deplasare grea la Vladesti in etapa a 9-a , dupa ce joi , in cupa , Lerestiul a trecut mai departe de aceeasi Partizanul Vladesti, cu 2-1, astazi , jocul din campinat se anunta si mai dificil.
 Si asa a si fost , presiunea suporterilor dar mai ales a delegatului gazda pe arbitrii , transformand deplasare de la Vladesti , cea mai dificila din zona , din punct de vedere al sigurantei jucatorilor.
   Lerestiul a inceput relaxat jocul , poate prea relaxat si gazdele au avut mai mult initiativa, fortand deschiderea scorului fara succes. A fost o repriza stearsa , cu doar doua ocazii de ambele parti. 0-0
 Repriza secunda a adus in schimb mai mult ritm , Lerestiul reusind sa inscrie rapid in minutul 48 prin Romel , care suteaza pe langa portar , la o deschidere a lui Marian  Branescu, 0-1.
 Gazdele sunt descumpanite si mai incaseaza un gol de la Flavius , care suteaza imparabil langa bara 0-2. Vladestiul incepe sa puna presiune dar mai mult prin faulturile grosolane , permise de arbitru , care s-a ferit sa dea cartonase rosii.  Lerestiul se joaca in ataca si rateaza nepermis prin Ilie , Flavius sau Romel , in timp ce , gazdele inscriu cu un sut din apropiere 1-2. Vladestiul spera , incearca mai mult decat poate si e pedepsita de Romel care suteaza de la 30m in coltul portii si reface diferenta 1-3.



 In nebunia lui delegatul gazdelor s-a dus undeva prin minutul 75 pe partea cealalta a terenului sa bata un suporter de 70 de ani care strigase mai tare la jucatori. De altfel a intrat si pe teren sa loveasca centralul , a haituit tot meciul tusierul de pe partea lui , iar la final , mai avea un pic sa bata antrenorul Lerestiului pentru niste in juraturi inchipuite din meciul tur!! penrtu astefl de oameni eu cred ca exista institutii specializate si ar trebui interzisi pe terenurile de fotbal !!!

 Ultimele 10 minute se joaca tare din partea gazdelor , neputinta fiind clara dar nimic nu se mai schimba si Lerestiul scapa de cea mai urata deplasare din serie !
 Cum nu au fost surprize , primele clasate isi mentin pozitia in clasament , pentru Leresti urmeaza un meci greu acasa contra Vulturestiului , echipa  puternica si incomoda.
  Iata rezulatele de astazi:
A S Vulturii Vulturesti--- A S Godeni =3 - 1(  1-0 )

S Partizanul Vladesti --- A S Leresti =1 - 3( 0-0) 

 A S Cimentul Valea Mare Pravat ---A S Unirea Bughea de Jos=2 - 1(  1-1)
A S Flacara Boteni  ---A S Dragoslavele =2 - 4 (1-2)
C S Rucar---  A S Petrolul Hirtiesti=4 - 0 (2-0)
 A S Cetateni----A S Schitu Golesti = 3 - 2( 0-0)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!