Campionat 2016-2017

Translate

marți, 17 mai 2011

Blogul , informatie si comentarii

Am constatat in ultima vreme , ca desi vizitat, blogul AS Leresti a primit mai multe comentarii si noutati de la cititori ai altor echipe decat de a unor cititori din Leresti.
 Muncamea ca si Campulungean la un blog al lui AS Leresti, are ca singura logica faptul ca tin la acesti baieti si la munca pe care o depunem. Cum de la 3000 de Km distanta , lucrurile nu se mai vad asa clar , am nevoie de ajutor la comentarii si pareri.
 Desi stiu conform statisticilor ca un numar mare de jucatori ai Lerestiului viziteaza frecvent blogul , comentariile lor sunt facute invariabil de cativa , adica de Eli si BD.
 Blogul in general este un  jurnal online , in care fiecare isi poate spune parerea la un subiect postat de catre moderator sau de catre un alt vizitator al blogului.
 Performantele echipei AS Leresti in acest sezon , sunt deosebite si trebuiesc comentate , si aratate , la fel cum si alte echipe merita acest lucru. E greu sa comentezi si ( sau) sa evoci niste realizari deosebite, fara a avea sustinerea prin comentarii si pareri, asa ca invit baietii de la AS Leresti sau suporterii ce navigheaza in acest blog , sa comenteze ( decent) subiectele postate. Astfel , echipa poate primi sustinere, incredere dar si recunoastere , pentru a incheia un sezon deosebit dar si , de ce nu, pentru a-l pregati pe urmatorul. Un sezon fara AS Leresti ar fi mai mult ca sigur mai lipsit de actiune , la fel ca si acest blog.
 Asa  ca : Lets Blog!

3 comentarii:

  1. SALUTARE GICUTA.Sper sa nu fi prea suparat de rezultatul de la Godeni,dar se pare ca experinta si lipsa jocurilor mele au lipsit,dar sper sa pot sa fiu mai de folos echipei.In legatura cu comentariile celor din Leresti pot spune ca nu toti au internet,iar nu multi stiu adresa blogului.Cred ca o sa rezolvam si problema asta.
    PS.Sper ca esti bine sanatos.TE SALUTA ELY SI COMPANIA.

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut Eli , cum sa fiu suparat, chiar deloc, asta-i fotbalul. Poate cu mine era 5-2 stii cum e, asa ca no problem.
    In legatura cu internetul , ce sa zic , adevarat ca nu toti au , dar cel putin jumatate navigheaza pe net, asa ca ma asteptam la mai mult.
    Pana la mai mult , azi e sarbatoare aici , ziua nationala si chiar daca ploua , o sa fie o mare sarbatoare. Sper sa vin cu ceva poze.
    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multe persoane intra zilnic si tu stii asta prea bine , Gica. Traficul( ma refer la net ), este destul de dens si asta spune enorm . Ieri a fost Ziua Regatului norvegian.... Sper ca ai sarbatorit cum se cuvine. Te asteptam cu fotografii !

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!