Campionat 2016-2017

Translate

joi, 19 mai 2011

Etapa a 26-a, 22-Mai-2011, ora 11.00 Program

A.S. INTER. ANINOASA - A.S. GODENI
A.S. VIITORUL POIENARI DE MUSCEL - A.S. SPORTING MIHAESTI
A.S. BALILESTI - A.S. DRAGOSLAVELE
A.S. VULTURUL VULTURESTI - A.S. SCHITU GOLESTI
A.S. LERESTI - A.S. PARTIZANUL VLADESTI
A.S. PETROLUL HIRTIESTI - A.S. CETATENI
A.S. INTER. COTESTI - A.S. CIMENTUL VALEA MARE PRAVAT
A.S. STOENESTI - A.S. BUGHEA DE JOS

Etapa a 26-a aduce jocuri interesante ce pot schimba clasamentul. Daca acum cateva etape , parea ca nu multe se vor modifica in clasament , ultimele etape aduc o lupta stransa pentru locurile 4-10 , cu sanse pentru multe echipe de a termina mai aproape de varful topului, decat la inceput.
  Godeniul are sansa sa treaca alte 3 puncte in clasament si sa ramana in prima parte a clasamentului, in deplasarea de la Aninoasa.
 Poenariul poate sa faca din nou o surpriza, dupa cea din tur si sa incurce o echipa a Mihaestiului destul de tanara si harnica.
 Un meci frumos pare a fi cel de la Balilesti , teren bun , gazdele sunt de obicei preocupate de fotbal si practica un fotbal curat.
 Schitu are deplasare grea la Vulturesti , unde , desi in scadere, echipa gazda pierde greu.
 Hartiestiul are meci greu cu Cetateniul si greu de crezut ca ii poate incurca pe vecinii de peste deal.
Meci extrem de interesant la Cotesti , intre o echipa gazda ambitioasa si una oaspete in mare forma.
Candva un meci al ambitiilor in prima parte a clasamentului, meciul de la Stoenesti ramane unul al orgoliilor, cu un plus de sansa pentru oaspeti cred eu.

Lerestiul are o vizitatoare incomoda , pe Partizanul Vladesti, echipa ce trage tare pentru locul 4, loc accesibil printr-o victorie. Lerestiul strange randurile si trage tare sa ramana in fata , cu putina snasa tintind si locul 3 , dar mai important este mentinerea pe a 4-a pozitie. O victorie a Lerestiului ar aduce mai multa liniste pe final, unei echipe ce joaca mai mult cu sufletul, decat fizic.
 Bafta tuturor , astept cvu interes rezultatele si comentariile voastre vis a vis de etapa!
 Pronosticul meu:                        2-x-2-x-1-2-12-2

13 comentarii:

  1. Salut GICUTA.Ai dreptate un meci dificil cu cei din Vladesti.Speram sa obtinem o victorie muncita,pe care sa ti-o dedicam tie.Cu siguranta se pare ca o sa avem si un lot mai complet,dar cu lipsa lui POSTASU,plecat si el.

    RăspundețiȘtergere
  2. Rucar- Unirea Costesti 6-0. Rucarul va merge , se pare , la baraj. Va juca cu echipa castigatoare a judetului Teleorman : Viata Noua Olteni !

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari baietilor de la Rucar si lui Sendi pentru performanta reusita. Sper si sunt convins ca vor promova in div C si de acolo , va fi o noua aventura pentru rucareni!

    RăspundețiȘtergere
  4. A.S. INTER. ANINOASA 1-3 A.S. GODENI
    A.S. VIITORUL POIENARI DE MUSCEL 2-4 A.S. SPORTING MIHAESTI
    A.S. BALILESTI 1-1 A.S. DRAGOSLAVELE
    A.S. VULTURUL VULTURESTI 4-1 A.S. SCHITU GOLESTI
    A.S. LERESTI 6-1 A.S. PARTIZANUL VLADESTI
    A.S. PETROLUL HIRTIESTI 1-6 A.S. CETATENI
    A.S. INTER. COTESTI 1-3 A.S. CIMENTUL VALEA MARE PRAVAT
    A.S. STOENESTI 9-2 A.S. BUGHEA DE JOS

    rezultat mare la stoenesti, la fel si pt Leresti. AS Balilesti 1-1 AS Dragoslavele, scorul cel corect este de 0-3 la masa verde, dupa ce la inceputul reprizei a doua arbitru a aratat un al doilea cartonas galben unui jucator de la Balilesti,arbitruu fiind agresat de catre acest jucator si oprind meciul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Scriu pentru NO1, hoinar prin Suedia si Norvegia si , totusi prezent cu spiritul si daruirea ce pare-se ca astazi ne-a coplesit. Gica, am inceput meciul cu: Eli, Bo, Eu, Radu, Pisica,Marin,Gabi P(min 45 Cuka), Anca,Boata,Nica si Alex. Am deschis scorul prin Alex prin min 10 si am fost egalati 5 minute mai tarziu. Apoi am revenit prin golul lui Marin si al lui Boata(care a facut cel mai bun meci al sau in tot campionatul) pe fondul unor ratari monumentale ale oaspetilor(recunosc!). Repriza a doua, fara istoric, ca-n vremurile bune. Boata de doua ori si Nica (a fentat toata apararea si a trimis mingea in vinclu) au pus capat unui meci de locul 4(vorba ta !)Meci umbrit de accidentarea grava a lui Radu( comotie cerebrala, spital...) Un fel de ce-a patit Toni ! Se pare ca-i mai bine. Astazi , Eli te-a suplinit cu brio, A avut,poate, si norocul ce tie uneori ti-a lipsit, dar per ansamblu: ne lipsesti, Gica ! Esti inca capitanul nostru... A, sa nu uit : stii, Gica blondul acela de la Vladesti ce l-am remarcat impreuna acum vreo doi ani? Cel mai bun de pe teren !!!! Sa auzim de bine , CAPITANE !

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari baietilor de la AS Leresti pentru victorie, intr-un joc greu cu o echipa ambitioasa, mai ales ca lipsa unor jucatori din lotera eveidenta.Asa cum au folosit si altii , Tiki-Taka, bravo voua!
    Multumesc lui Ally pentru suport, duminica desi e ziua mea libera sunt mai mult in vizita asa ca intru mai tarziu pe net.
    Pe mine m-a surprins scorul de la Stoenesti , unul extrem de sever.

    RăspundețiȘtergere
  7. Da Bobi , adevarat ca sunt cu gandul la echipa in fiecare duminica , caci deh ,"asta ne este soarta".
    Imi pare extgrem de rau de Radu ,cel mai mare castig al echipei din ultimii ani , dar fotbalul e nemilos. Ma bucur ca lucrurile sunt spre bine si ca nu este atat de grav .
    Faptul ca echpa se bazeaza pe Gabi popa , pe tine , pe Cuca, pe Eli , nu poate arata decat ceea ce pe altii ii baga in boala: Spirit deosebit , caractere pe care altii nu le pot intelege , intr-un cuvant O ECHIPA extraordinara!
    Scorul de azi , chiar daca asa sever si poate mincinos , nu poate decat incununa strigatul de eliberare al tuturor celor care tin cu AS leresti , pe finalul unui campionat extrem de deificil. Inca odata: Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  8. Un meci destul de disputat ieri la Leresti,dar si prin lipsa de jucatori de rezerva si ceva titulari,am reusit sa ne mobilizam si sa demonstram in o data de ce suntem in stare.Cu un public numeros ca de fiecare data si cu o galerie infocata formata din doamne si domnisoare,am reusit o victorie muncita,chiar si cu pretul unei accidentari mai grave sa zic a lui Radu,dar se pare ca totul e bine.Felicit pe toti baietii si prietenii nostri care ne sprijina duminica de duminica,dar si pe tine GICUTA chiar daca esti departe te gandesti mai tot timpul la noi cei de la AS Leresti.O zi buna.

    RăspundețiȘtergere
  9. AS DIRECT PITESTI - AS LERESTI 2010 8-0 ! Ne faceti comuna de ras

    RăspundețiȘtergere
  10. Urmeaza duminica o deplasare mai dificila la Cetateni,acolo unde mai tot timpul au fost probleme,dar nu neaparat din cauza jocului,ci acei spectatori care influenteaza mai tot timpul disputarea partidei.Speram sa fie un meci frumos si fara incidente,iar cel mai bun sa castige.O zi buna.ELI si COMPANIA.

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!