Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 29 mai 2011

O etapå nebuna, nebuna..... Etapa 27, rezultate ,comentarii

Iata rezultatele etapei de azi , rezultate vazute de la 3000km distanta dar apreciate pe masura:

A.S. SCHITU GOLESTI 7 - 6 A.S. DRAGOSLAVELE
A.S. SPORTING MIHAESTI 2 - 1 A.S. BALILESTI
A.S. GODENI 6 - 2 A.S. VIITORUL POIENARI DE MUSCEL
A.S. PARTIZANUL VLADESTI 1 - 1 A.S. INTER. ANINOASA
A.S. CETATENI 0 - 3 A.S. LERESTI
A.S. CIMENTUL VALEA MARE PRAVAT 3 - 0 A.S. PETROLUL HIRTIESTI
A.S. BUGHEA DE JOS 2 - 3 A.S. INTER. COTESTI
A.S. VULTURUL VULTURESTI 1 - 0 A.S. STOENESTI

     Meci nebun la Schitu cu un scor de tenis in tie break! Astept informatii de la acest meci care este de departe cel mai specaculos al etapei , asta daca nu au ales sa joace la 11 m :)). In ciuda infrangerii, AS DRAGOSLAVELE a devenit matematic CAMPIOANA! felicitari baietilor din Dragoslavele!

 Mihaestiul a avut un meci dificil cu Balilestiul , dar punctele sunt cele ce conteaza in clasament.
 Godeniul tine rezultatele bune de pe teren propriu si mai adauga 3 puncte la un retur extrem de bun. 
 Vladestiul se pare ca e in cadere de forma si nu se regaseste dupa infrangerea de la Leresti , dar Aninoasa e o echipa ambitioasa si a furat puncte multor echipe din fata.
 Valea Mare tot pe val un scor sec cu Hartiestiul , care se pare ca si-a mai revenit.
La granita dintre Suedia si Norvegia, chiar pe linie.No.1
 meci specaculos la Bughea , de unde astept ceva informatii , jocurile cu cei de la Cotesti sunt pe orice teren , aprinse si spectaculoase.
 Vulturestiul invinge la limita pe Stoenesti , un meci de vacanta cred eu , fara mari probleme.

 Lerestiul este performera etapei. Plecata la Cetateni cu 11 jucatori inclusiv portarul , din care 3 jucatori nu au fost mai mereu in lot in acest tur, AS leresti a demnonstrat ca fotbalul se joaca si cu sufletul si a invins cu unsec 3-0, pe un teren pe care numai liderul a invins , si pe care Cetateniul a inscris de fiecare data.
 Este dupa parerea mea o victorie a celor ce pun suflet duminica de duminica , nu contra celor e la Cetateni dar contra celor din Leresti , care hulesc nemeritat si gartuit acest grup deosebit de baieti!
 Bravo voua AS Leresti!!!!!

Rezultate prono ( daca mai conteaza)=        1-1-1-X-2-1-2-1 

22 de comentarii:

  1. Multumim, Gica ! De 5 ani ne chinuim sa castigam la Cetateni, dar astazi am facut-o intr-o maniera clara ,in care ne-am revarsat toata frustrarea si ambitia care s-a strans. Apropo, echipa a fost; Eli, Bo, Eu, Cocos, Pisica (cap), Anca,Nica, Marin,Cuka, Boata si Alex. La pauza a fost 0-0 si in decurs de 15 min. au inscris; Marin, si Alex(2). Restul sunt hoinari prin Europa dar se pare ca ne vegheaza si ne tin pumnii asa cum se cuvine. Baietii , iti dedica aceasta victorie, Capitane ! Bea o bere ,de aia norvegiana ,in cinstea noastra .... Te asteptam , acasa !

    RăspundețiȘtergere
  2. nu si-a revenit Hartiestiul,nu s-au prezentat la meci si au pierdut la masa verde.De aceea scorul a fost de numai 3-0.

    RăspundețiȘtergere
  3. mersi de informatie , sper sa incheie campionatul , e al doilea meci parca in care nu se prezinta. Puteau sa o faca si cu noi....:))

    RăspundețiȘtergere
  4. la schitu a fost un spectacol la care a contribuit si arbitrul cu un arbitraj destul de bun. evolutia scorului a fost una extraordinara 1-0,1-1,2-1,2-2,3-2,4-2,5-2 pauza 5-3,5-4,5-5,5-6, in min 90 6-6 si in prelungiri 7-6. Asta este un meci extrem de disputat.bafta

    RăspundețiȘtergere
  5. un meci frumos, asta da joc tensionat,unde in prelungiri s-a aflat castigatoare chiar daca conduceam la un gol.un joc bun facut de ambele echipe,cu o aparare destul de slabuta sau poate atacul celor de la Schitu a fost unul pe masura.sa zicem ca a contat si ca am jucat in 10 oameni,dar acuma nu putem sa gasim scuze,asta e!Schitu a fost mai buna ca noi.oricum poate cel mai frumos si tensionat meci al returului sau chiar al sezonului

    RăspundețiȘtergere
  6. Bobi , ma multumesc cu un Heineken din Suedia caci aici e 4 euro o bere in magazin , asa ca ma abtin.
    Altfel adevarat ca ai revarsat frustrarea acelui scuipat de acum 2 sezoane , prin cea mai eleganta metoda, SCORUL, dar si jocul din ce ma inteles.
    Am vb cu Pisica pe mess si mi-a spus ca la lotul care il aveati , doar scorul parea problema.
    Bine ca nu l-ati lasat pe "capiatul" ala de Radu sa intre. Mai sunt 3 etape si trebuie sa se linisteasca , caci o pauza e necesara si pentru el.
    Felicitari lui eli pentru prestatie , am inteles ca a intrat cu trac , dar iata , e deja la a 2-a victorie in 3 meciuri , ceea ce e mare lucru.
    Deja incep sa cred ca am facut o alegere buna ca ma plecat ca si Postasu, aveti 2 victorii la rand fara noi! ;)
    Gata cu vorba , va maine e zi de munca , si o noua saptamana incepe.
    Bafta tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  7. O etapa nebuna,nebuna.Sunt cateva rezultate de remarcat si chiar surprinzatoare.La Cetateni un meci condus de o brigada din Pitesti care au fost extraordinari.Echipa oaspete,adica AS Leresti cu 11 jucatori obisnuiti porneau clar cu sansa a doua,intr-un meci cu mare miza,dar si cu multe orgolii.Se pare ca ieri pe teren a fost o singura echipa:AS LERESTI.Cu un joc bun si mai ales cu o daruire de a da totul pe teren,am reusit o victorie de vis.Felicit pe acesti bravi.
    PS-GICUTA cred ca esti mandru atat de mine cat si de baieti.Speram ca si in urmatoarele trei etape care mai sunt de disputat,sa te facem sa te mandresti si mai mult ca faci parte din acest club si colectiv.O ZI BUNA.ELI SI COMPANIA.

    RăspundețiȘtergere
  8. Trebuie subliniat fair-play-ul jucatorilor din Cetateni ce s-au comportat demn( mai putin fundasul acela rotofei cu fata de autobuz...) In schimb , spectatorii denota aceeasi stare euforica de cativa ani, lucru ce ma face sa cred , ca zburdalnicele cazane si-au facut datoria toata iarna. Trebuie evidentiat , de altfel, numarul mare de spectatori prezenti la meci . Poate cei mai numerosi din tot judetul ... Cu speranta ca prunii nu vor mai fi asa darnici si la anul , va salut !

    RăspundețiȘtergere
  9. Rotofeiul vostru cu fata de buldozer cum mai e???Pai vezi? d aia nu are "ursul coada"!In fine nu vreau sa intru in polemici pe aici. "La revedere". Nu o sa mi mai fac aparitia pe aici! Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  10. Inca o data am reusit sa dovedim ca echipa noatra joaca fotbal adevarat si ca putem fi trup si suflet,toti pentru unul si unul pentru toti.Resimtim lipsa unor jucatori importanti precum Gica dar sufleteste noi te simtim aproape si stim ca esti alaturi de noi.Bravo baieti si sa ne tinem obiceiul si pe mai departe.Multumesc Gicuta pt mesaj, cred ca ai aflat detaliile meciului te asteptam acasa (in poarta) pentru ca acolo iti sta cel mai bine .

    RăspundețiȘtergere
  11. Gladiator , imi pare rau dar comentariul zic eu ca a fost decent, chiar daca rautacios. Imi pare rau daca te-ai suparat, ideea este ca numarul mare de specatatori prezent la acest meci , se pare ca este un obicei la Cetateni ceea ce este mai mult decat laudativ. Altfel , nu te mai supara din orice , important e sa ramai tu vertical, lasand pe cei anonimi sa se scalde in acelasi anonimat in care posteaza. Numai bine din Norvegia!

    RăspundețiȘtergere
  12. Sebi , da a ai atii ce bine imi sta si aici.....:)), dar mai greu fara familie si fara voi. Mi-am propus sa imi fac timp si sa cercetez fotbalul la nivel mic de aici din Norvegia , comparativ cu Romania.
    Bineinteles ca valoarea unei echipe( asa cum e Lerestiul) se afla in suflet nu in pregatirea fizica , de aceea , comparativ cu alte echipe ( chiar si din aceeasi comuna) sufletul face diferenta, iar noi toti impreuna , suntem o echipa adevarata, daca nu de fotbal , cel putin de prieteni!

    RăspundețiȘtergere
  13. A fost o gluma. Am inteles ca tipul acela, mai impulsiv, chiar este sofer pe autobuz. Imi cer scuze, n-am vrut sa-l deranjez, desi ne-a injurat tot meciul. De altfel , in ciuda gabaritului si a varstei , s-a miscat destul de bine. In rest, NOTRE RESPECT , Cetateni !

    RăspundețiȘtergere
  14. Il stiu si pe tipul ala.Asa face el injura ca nu prea il ajuta corpul.:D

    RăspundețiȘtergere
  15. Romele..... "mucles" nu esti in masura sa vorbeti!

    game over!

    al vostru........:(

    RăspundețiȘtergere
  16. oi fi si tu mare fotbalist!!!!:)

    RăspundețiȘtergere
  17. 1.Gata cu schimbatul de pivoti Gica!
    2.Sa vezi si sa nu crezi!Din doua roabe de pamant a iesit un gazon cu mult peste media terenurilor din alte zone.Asta acum dupa ce terenul a fost tuns din nou de nu stiu cine!
    3.Asta ca sa nu uiti de anul 2010.
    4.In 2011 mi-am propus sa fiu mai bun.
    5.Cum viata bate filmul asa si timpul rezolva totul.
    6. Spor la treaba si multa bafta tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  18. cand vb despre mine scrie macar corect anonimule.Cine e in masura sa vorbeasca toti taranii aia de la cetateni?Hai ai grija de viatza ta anonima.:)) daca eu nu sunt mare fotbalist tu esti oricum un mare anonim.

    RăspundețiȘtergere
  19. Din nefericire pentru tine, tu esti unul dintre aia care "semnaleaza" oriunde si oricand ca e ...asa cum zici tu! Tu nici macar nu esti in cunostinta de cauza cu termenul de "taran"...si ma refer aici ca-i dai cu totul un alt sens In fine,parerea mea este ca:
    - ai numai calitati inferioare
    -esti lipsit de grade
    -daunator acestei societati
    -un incapabil
    si ca sa ti fac si pe plac........"un poporan desavarsit"!

    hai...."La revedere"!

    App...T de la CETATENI!
    -

    RăspundețiȘtergere
  20. T de la cetateni nu ti se pare ca esti prea atacat asa? ai avut greutati in viata sau ce ai? stai mai linistit mah baiatule eu pe voi tot tarani va consider pt ca aia sunteti si se vede in randul publicului. hai T salut:))

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!