Campionat 2016-2017

Translate

sâmbătă, 18 februarie 2012

Blogul vs siteul de stiri.

 Am avut acum cateva seri o discutie , cu un prieten , vis a vis de blog si site si anume diferentele dintre ele. Am spus ca ambele sunt importante si atat de diferite , lucru uitat de altfel de multi bloggeri care fac confuzie intre ele, doar prin faptul ca este mai usor de construit un blog.
  Am observat , mai ales de cand cu concursul organizat de gsp.ro , un trend in a transforma un blog intr-un site de stiri , de a prelua anumite informatii si a le da mai departe , fie in forma bruta fie prelucrate sumar.
 Nu am fost niciodata de acord ca un blog sa devina un site , deoarece nu ar face altceva decat sa transmita niste stiri pe care oricum le-ai afla dintr-un click pe google. E adevarat ca e munca sa le sortezi sa le grupezi si sa le oferi de-a gata cititorului , dar pierzi exact ceea ce trebuia facut: articolul despre eveniment , parerea ta ca si blogger dar mai ales parerile cititorilor .
 Nu stiu cat de mult conteaza in a avea un site colorat , plin de informatii dar lipsit de esenta sau a aveau un blog decent , cu un numar  modic de vizitatori dar cu multa munca din partea ta si a lor in a creea articole , postari , comentarii. Eu unul cred ca asta e esenta blogului , un mic jurnal online al bloggerului , accesibil si mai ales usor de contrazis.
 Asa ca , intorcandu-ma la discutia cu bunul meu prieten , imi mentin pararea ca blogul si siteul sunt doua lucruri diferite , ambele extrem de utile , pe care noi , navigatorii de intenet , le savuram asa cum acum 20 de ani , savuram din plin articolele din presa scrisa.
 Cel mai important lucru ramane faptul ca oamenii se implica, isi dau cu parerea si indiferent de calitatea postarilor, exista dorinta si o mare varietate de opinii!

2 comentarii:

  1. Da , interesanta discutia pe tema asta , dar pentru cunoscatori. Pentru ceilalti conteaza ceea ce citesc.
    Cand mai jucati fotbal?

    RăspundețiȘtergere
  2. Cand ne-o lasa vremea. Ca si , de altfel , cei din liga 1... Cel putin ei se mai retrag intempestiv prin Antalia.... Din fericire , la Cetateni exista un teren practicabil, in care se poate juca fotbal ! va asteptam !

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!