Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 19 februarie 2012

Inapoi in iarba , amical Cetateni _Leresti 26-02-12

 Iarna grea in toata Europa, anul acesta , mai ales in Romania. Cu toate planurile date peste cap , fotbalul mic incepe usor , usor sa isi reintre in normal. Intr-o societate bazata pe lipsa de reactie , iarna chiar ne-a prins pe nepregatitie.
 Singurul teren accesibil din judet a fost cel de la Bradu , langa Pitesti , stadion ce poate fi inchiriat cu 800 lei /meci si care are deja rezervarile facute chiar si pentru saptamana ce vine , din lipsa de concurenta si alternative, astfel cei din Bradu facand o buna afacere.
 Cum aveam programat un amical cu CS Rucar , acesta nu s-a mai disputat in lipsa unui teren practicabil , formatia rucareana alegand varianta Bradu , chiar daca aceasta este destul de costisitoare.
  Singura echipa din nordul judetului care a facut ceva si s-a miscat bine a fost AS Cetateni , care a dat dovada de initiativa si cu un buldoexcavator a curatat terenul , avand astfel posibilitatae sa joace decent.
  Astfel , la invitatia colegilor de la Cetateni , vom disputa un amical duminica 26-02-12, pe singurul teren practicabil deocamdata din zona noastra. Felicitari celor de la Cetateni pentru initiativa!!

   In acelasi timp , AJF Arges a anuntat doar cu o saptamana amanarea returului , sperand in actiunea autoritatilor locale pentru pregatirea terenurilor de joc. Sper sa aiba dreptate , dar cum am spus-o, nu vad multe primarii disponibile sa se implice in a pregati startul returului , asa ca greul va pica tot pe jucatori!

22 de comentarii:

  1. Primaria noastra nu putea sa faca curat pe teren? Il inchiria apoi cu 200 lei si facea afacere.Dar cine , cand nici o echipa sa tina nu sunt in stare?

    RăspundețiȘtergere
  2. In stare sunt dar nu vor. Este om diferenta, totusi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa fi in stare si sa nu vrei e mai rau decat sa vrei dar sa nu fi in stare!

      Ștergere
  3. Consiliul local LERESTI a propus disputarea unui meci intre cele 2 echipe din LERESTI pana la inceperea campionatului.Terenul va fi degajat de zapada iar echipa invingatoare va fi sponsorizata de PRIMARIE in continuare.Data si ora o stabiliti voi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Care consiliu? Tot ce sa realizat in comuna in ultimul timp sunt realizarile tuturor cetatenilor de bine din comuna si in nici un caz ale celor care se intalnesc o data pe luna pt 300 lei.

    RăspundețiȘtergere
  5. Parca jucarati impreuna in toamna si castiga cei vechi cu 8-0 ! Cati din consiliu fuse la meci ???

    RăspundețiȘtergere
  6. E adevarat ca cei de la 2010 nu se mai prezinta in retur? Am auzit ca primaria nu ii mai sustine

    RăspundețiȘtergere
  7. Minciuni . Nu pleaca cainele din fata macelariei.

    RăspundețiȘtergere
  8. Gusatilor nu v-ati mai impacat? A trecut un an si jumatate.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ar fi pacat ca munca sa nu fie dusa pana la capat , 2010 ar trebui sa termine campionatul si apoi vor vedea.Sa-i lasam pe ei si pana una alta ne vedem de treaba noastra si speram sa reusim sa trecem de primele etape , cu meciuri grele , mai ales in lipsa de efectiv si jocuri amicale.

    RăspundețiȘtergere
  10. Pt cei care cred in continuare ca primaria a suportat cheltuielile celor de la 2010, garantat se insala.Pt a sustine o echipa cu bani iti trebiesc voturile consilierilor .Ori acestia nu au aprobat nici in 2011 nici in 2012 nici un leut pt sport.Asa ca va invit sa nu mai vorbiti in necunostinta de cauza ,ca si asa suntem terorizati de televizor si sa facem in asa fel incat fotbalul sa primeze si rautatile sa dispara in procent cat mai mare pt ca sunt convins ca in totalitate nu au cum sa dispara!

    RăspundețiȘtergere
  11. Daca primaria nu sustine sportul in nici un fel ,prin hotarare de consiliu, inseamna ca cei 200-300 de iubitori de fotbal ce sustin echipele Lerestiului, vor sanctiona asta la vot.

    RăspundețiȘtergere
  12. A sustinut cu bani negri , nu din buget. Dar cu bugetul ce a facut ???

    RăspundețiȘtergere
  13. Fi explicit cu ceea ce inseamna bani negri!Ma depaseste acest lucru si de aceia cred ca ar fi bine sa gandim inainte sa punem cateva randuri aici.Sa acuzi fara justificare este usor de aceia o sa iau o pauza in ceia ce priveste acest lucru.
    PS; Acuze fara justificare sunt in cele mai multe cazuri facute de persoane frustrate,geloase sau in cel mai bun caz in necunostinta de cauza sau pur si simplu din rautate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parerea mea este ca indiferent de acuze sau scuze, atata timp cat o faceti sub anonimat totul este e nul. De aceea, putina responsabilitate in ceea ce scrieti si in ceea ce vreti sa fiti!

      Ștergere
  14. Din buget nu s-au mai dat banii pentru sport si cultura.

    RăspundețiȘtergere
  15. Poate ca sportul nu atat de important pentru comuna , dar daca nici cultura nu este....., vai de generatiile viitoare

    RăspundețiȘtergere
  16. Se apropie returul si incep certurile. De ce oare ? Nu puteti fi umani ?!

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!