Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 21 aprilie 2013

Rezultatele etapei a 25-a

 A.S. FLACARA BOTENI--  A.S. PARTIZANUL VLADESTI =2-2( 1-2)
 A.S. INTER. COTESTI-- A.S. DRAGOSLAVELE P=3-8(2-3)
 A.S. BUGHEA DE JOS-- A.S. SCHITU GOLESTI =3-3( 2-1)
A.S. NEW TIMES CAMPULUNG--  A.S. CETATENI =1-2 ( 1-0)
 A.S. REAL VLADESTI-- A.S. PETROLUL HIRTIESTI=6-1( 4-0 )
 A.S. BEREVOIESTI --A.S. LERESTI=1-0(0-0)
A.S. BALILESTI--A.S. INTER. ANINOASA =6-0( 3-0)
A.S. SPORTING MIHAESTI -- A.S. GODENI=5-1( 4-0)
A.S. VULTURUL VULTURESTI-- A.S. CIMENTUL VALEA MARE =4-1(3-0)

Asa cum anticipam  , o etapa interesanta cu goluri multe.
partizanul Vladesti continua trendul bun cu un egal la Boteni, Cotestiul pierde categoric cu Dragoslavele, Vladestiul nu are emotii cu Hartiestiul , balilestiul face scor cu Aninoasa , iar Vulturestiul invinge lejer pe Valea Mare.
 Surpiza pe care o anticipam este mai mare , Godeniul pierzand la scor la Mihaesti , un 1-5 neasteptat ce scoate Godeniul din lupta ptr titlu si aduce Real Vladesti in situatia de campioana teoretica cu multe etape inainte de final.

La Berevoiesti , meci de locul 3 intre doua echipe de valoare apropiata , gazdele cu moralul mai ridicat dupa ce au recuparat 6 puncte in doua etape in fata Lerestiului. Oaspetii au venit cu gandul sa razbune cele doua infrangeri cu scor identic si a rezultat un spectacol sportiv de calitate in conditiile unui teren bun.
 Primele 20 de minute Lerestiul a luat initiativa si a tinutechipa gazda in propria jumatate ratand doua sanse bune de ainscrie prin Badu si Alex Popescu. Gazdele revin in joc si incep atacurile dar desi au 2-3 sanse mari de a inscrie apararea Lerestiului rezista cu brio. Prima repriza se incheie alba cu un plus pentru gazde care au avut ocazii mai clare de gol.
 Repriza secunda este si mai echilibrata cu un plus pentru Leresti care are alte doua sanse mari prin Avrigeanu si Alex Popescu. Cand jocul se indrepta spre un egal echitabil , la ultima faza de joc in minutele de prelungire gazdele inscriu cu capul de la 6 m dupa ce mingea a lovit bara. Rezultat frustrant pentru Leresti care in ciuda infrangerii a aratat o atitudine in joc de laudat!


26 de comentarii:

  1. RUSINEA RUSINILOR,VOI SUNTETI.CE PRETENTII MAI AVETI.SCULELE DE LA LERESTI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rusine e cand nu intrlegi sa accepti infrangerea, caci atunci cand stii sa pierzi de fapt castigi mai mult decat 3 puncte !!! Rusine tie care stai acasa si faci pe inteligentul !!!

      Ștergere
    2. Daca tot suntem<< SCULE>> n-ai putea sa ne faci chestia aia ?

      Ștergere
  2. BOGDANE nu te mai da rotund ca te trei etape tot castigati,dar stai putin ca duminica jucati cu REAL VLADESTI.Fata de altii eu chiar vin la meciuri,recunosc mai putin in deplasare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi permit sa iti raspund : Faptul ca vi la meciuri , nu inseamna ca echipa trebuie sa castige! Exista anumite limite fizice , tehnice si de lot care ne limiteaza rezultatele la cele existente. Din fericire pentru noi, scopul este peste rezultate si este indeplinit etapa de etapa. Restul conteaza mai putin pentru noi........

      Ștergere
  3. Gica clasamentul nu-l modifici sau vreti sa ne duceti in eroare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am grabit postarea fara a pune clasamentul caci am avut o dupamaiaza ocupata , clasamentul vine imediat

      Ștergere
  4. Ce va mai bucurati unii de esecurile echipei...usor e sa dai cu piatra !

    RăspundețiȘtergere
  5. Intotdeauna oamennilor le e mult mai usor sa critice decat sa fie alaturi si sa dea un sfat,consoland problemele!!! Multi Aveti o gura mare,pacat ca nu e la fel de mare si inima,sau cel putin pe jumatate...insa unii dintre voi sunteti atat de limitati incat,prin simpla voastra prezenta la un meci ca niste critici care sunteti nu ajutati cu nimic!!! asa ca mai bine Stati acasa linistiti,nu avem nevoie de replici dure si de oameni fara caracter!!!
    Insusiti-va parerea si nu mai vorbiti pe Anonim daca sunteti atat de revoltati!!!


    No.11-A.S. LERESTI-ALEX BADU

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna seara,
    Este prima oara cand scriu pe acest blog,desi de citit am citit in fiecare saptamana.Sper sa nu va suparati daca astazi am decis sa-mi spun si eu parerea,in legatura cu evenimentele mai neplacute din ultima perioada(3 infrangeri la rand).In primul rand ma doare sufletul cand vad ca unii isi permit sa ne spuna "rusine...".Nu e nici o rusine in a pierde un meci ,doua,trei sau zece,din contra e momentul sa-i apreciem pe cei care in fiecare duminica isi lasa familiile acasa si joaca pe teren prin ploaie,zapada(vezi cei care sunt accidentati si care au pus suflet pt echipa asta)si calduri insuportabile,cand ar putea sa stea la bere...Gandeste-te bine "anonimule"care iti permiti sa ne judeci.Daca intr-adevar crezi ca esti cineva,ca ai o valoare fotbalistica mai buna decat noi cei care jucam,atunci vino pe teren si toti iti vom multumi pt ajutor.Dar in general un om cu coloana vertebrala nu scrie ca un anonim(fara nume,necunoscut...care nu are nimic de zis,care sta ascuns dupa sigla de "anonim")Cu tine "anonimule" am terminat pt ca nu meriti mai multa atentie decat ti-am dat,e timpul sa vorbesc cu cei care au tinut,tin si vor tine in continuare la echipa asta,la familia noastra din fiecare duminica.
    Dragi coechipieri,cei care iubiti si ati iubit echipa aceasta,haide sa lasam la o parte micile neintelegeri de genul..."nu m-a bagat pe mine si l-a bagat pe ala... atunci nu mai vreau sa vin la echipa",va rog nu mai ganditi asa,veniti si ajutati-ne ca avem nevoie de voi ,de cei care la ultimele meciuri nu ati venit.Trecem printr-o perioada grea ,iar adevaratele caractere pot fi recunoscute acum....sper ca la urmatorul meci,cei care tin la aceasta echipa sa lase orgoliul personal la o parte si sa vina langa noi,sa punem toti umarul si sa demonstram ca As Leresti traieste si va trai in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari baieti pentru pozitia si atitudinea luata. Este pentru prima data cand jucatori reactioneaza - frustrati pe buna dreptate , jigniti nemeritat si huliti la primele doua meciuri mai nereusite. Anonimul isi va trai, deocamdata, viata asa cum stie el cel mai bine... Dar, in cele din urma va fi deconspirat !
    PS. Sunt convins ca reactia bietilor nu va intarzia sa apara si in teren !

    RăspundețiȘtergere
  8. Cine s-a gasit sa vorbeasca , ALEX BADU ,un clovn si un maimutoi pe teren ,lucru recunoscut de toti spectatorii prezenti la meci si ALEX POPESCU jucator de sala.Acuma sunteti ca CEAHLAUL aveti teren dar nu aveti echipa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ha ha , Clovnul si cu Jucatorul de sala au impreuna 2/3 din golurile marcate de echipa in acest sezon , si precum vezi nu sunt putine.bPutin respect pentru efortul pe care toti il facem nu ar strica!

      Ștergere
    2. cred ca ne confunzi cu AS Leresti 2010-echipa desfiintata a lui Tonghioiu !!!

      Ștergere
  9. Dar nu te-a obligat nimeni sa -ti lasi familia acasa ,din contra daca stai acasa mai bine e si sa-i lasi si pe ceilalti sa joace care nu au loc de tine si ai putea sa tusezi si tu terenul, sa pui plasele sa strangi banii dupa margine...sa bei o bere decat sa fii planta pe teren. si noi sa suportam chinul de a te privi .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat , placa asta am auzit-o si eu acum 2 ani ! Nimeni nu ma obliga sa vin de acasa pe banii mei sa joc accidentat la Leresti! dar nimeni nu iti da tie dreptul sa ne jignesti si sa ne ierti ca iti chinuim privirea , dar sa stii ca indiferent de calitatea cu care jucam , noi macar venim cu sufletul deschis, nu ne ascundem!!!
      Si o facem in primul rand pentru noi si pentru cei ce vin de drag la meci etapa de etapa, asa ca daca ai avut vreo clipa impresia ca efortul nostru este pentru a iti incalzi tie privirea , sa ma ierti!

      Ștergere
  10. Vad multa nemernicie in comentariile postate sub adapostul anonimatului.Daca statornicia deranjeaza ,recomand celor "binevoitori" sa aiba tupeul sa lupte pe fata ,nu sa boceasca in boscheti.

    Pica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pica , din fericire avem libertatea de a ne exprima parerile. Tot din fericire , modul in care unii isi exprima parerile ( chiar si sub anonimat) ii diferentiaza de ceilalti prin curaj , atitudine si esenta!

      Ștergere
  11. Dar cine vrei mai cretinule sa vorbeasca despre fotbal ? O sa te depistam si o sa-ti plingi zilele ramase printre leresteni . Tine minte mesajul asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mesajul este pentru ANONIMUL ce va tot musca frecvent....

      Ștergere
  12. Daca taceai filozof ramaneai ..Nu ti-e de ajuns ca a-i tradat partidul incasand bani de la ONU te -ai gasit tu sa vorbesti.Mai bine ramaneai mut...cum esti.Atata timp cat platesc bilet pot sa fac ce vreau decent.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. atata timp cat decenta exista , orice comentariu contradictoriu este sustinut pe blog!

      Ștergere
    2. Pentru celelalte acuze , o sa iti raspunda Pica personal !

      Ștergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!