Campionat 2016-2017

Translate

marți, 19 noiembrie 2013

Programul etapei a 16-a----24-11-2013 11:00

 A.S. CIMENTUL VALEA MARE  - A.S. BEREVOIESTI
 A.S. INTER. ANINOASA - A.S. FLACARA BOTENI
 A.S. PARTIZANUL VLADESTI - A.S. BUGHEA DE JOS
A.S. SCHITU GOLESTI - A.S. NEW TIMES CAMPULUNG
 A.S. BALILESTI - A.S. SPORTING MIHAESTI
 A.S. STILPENI RADESTI - A.S. GODENI
 A.S. DRAGOSLAVELE - A.S. REAL VLADESTI
A.S. LERESTI - A.S. INTER. COTESTI
 A.S. CETATENI - A.S. PETROLUL HIRTIESTI

Penultima etapa a turului aduce meciuri destul de tari , cel putin patru meciuri fiind echilibrate si avand implicatii in partea superioara a clasamentului. 
  Astfel meciurile de la Valea mare  si  Schitu sunt importante pentru locurile 4-8 iar cele de la Radesti si Dragoslavele pot schimba configuratia primelor 3 locuri.
 In rest jocuri de clasament in partea inferioara ,poate doar meciul de Balilesti sa trezeasca oarece orgolii.
  Bafta multa tuturor!

P.S. Postarea este editata inaintea returului Romania -Grecia , cu speranata ca Romania se va califica , dar cu certitudinea ca nu are antrenor si jucatorii potriviti pentru acest lucru!

13 comentarii:

  1. Si daca as avea formula castigatoare ar conta? Probabil ca la salariul lui de 32,000 euro/luna as gasi o formula castigatoare( sau as plati pameni priceputi sa o faca) , nu neaparat ca si jucatori ci ca si tactica de joc , care a lipsit la ambele jocuri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Piturca ca si antrenor e limitat,a demonstrat asta cand a avut jucatori la dispozitie,dar in preliminariile astea,cu ce a avut la dispozitie a facut destule......nu avem materie prima momentan si asta e realitatea,totul pleaca de la temelie,degeaba aruncam toata ura pe pizdurca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu aruncam ura , caci nu avem de ce sa uram ROMANIA! poate doar ca ar fi timpul odata , in tara asta , ca cei ce gresesc sa plateasca, cei ce nu isi fac treaba cum trebuie sa plateasca. Din pacate in nici un domeniu nu se face asta si in fotbal su atat mai putin.
      E anormal sa vezi meciurile echipei nationale pe alte televiziuni decat pe cea pe care o sustinem finaciar toti locuitorii acestei tari ( TVR). Si anormalitatea continua....

      Ștergere
  3. de platit ar trebui sa plateasca cine i-a facut,nu i s-a cerut calificarea si e normal ca omul sa isi tina de post la cum e platit!Romania a fost in urma a 4-a,iar locul 2 a fost o performanta,Turcia e mult peste noi la tot,nu avem jucatori de Mondial,mai ales in Brazilia...Ibra sta acasa,Bale sta acasa,asta e trist!ca stauCocis,torje&co nu e o drama...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Locul doi e o performanta atunci cand il castigi prin joc , nu prin jocul altora. Din pacate nivelul de joc al echipei este cel care dezamageste , cand ai un singur sut pe poarta in doua meciuri,( la fel a fost si cu Olanda si Turcia) e greu sa castigi si sa te califici. Iar daca pentru asta nu e vinovat antrenorul , care a avut atata timp sa pregateaca meciul , inseamna ca da , gresesc in a-l invinovati!

      Ștergere
  4. Nu va mai preocupati de grija lor,haideti sa mai vorbim de tarlaua noastra.Ei stau bine mersi si noi ne facem praf de necalificarea lor---ATATA STIM ATATA PUTEM---soarta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Răspunsuri
    1. Felcitari pentru scor Romel , 1-0 in cupa cu AS Rucar, astazi. Din pcate nu am mai scris intrucat voi ati ramas singura echipa din CJ Nord , ramasa in competitie. Am sa informesx in comentariile mele despre performantele voastre , asa ca mergeti cat mai departe!

      Ștergere
  6. Pronosticul meu pentru penultima etapa: X-X-1-2-X-X-1-1-1

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!