Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 3 noiembrie 2013

Rezultatele etapei a 13-a

Duminica frumoasa de toamna tarzie , poate ultima din acest sezon , si meciuri interesante in etapa a 13-a a ligii a V-a Nord.
 Iata rezultatele:
A.S. LERESTI -- A.S. CIMENTUL VALEA MARE =1-0(1-0) 
A.S. CETATENI-- A.S. DRAGOSLAVELE=1-2( 1-0)
 A.S. PETROLUL HIRTIESTI -- A.S. STILPENI RADESTI =3-5(0-1)
 A.S. INTER. COTESTI -- A.S. BALILESTI =2-1(1-1)
A.S. REAL VLADESTI-- A.S. SCHITU GOLESTI =5-0(2-0)
A.S. GODENI -- A.S. PARTIZANUL VLADESTI =4-1( 2-1)
 A.S. SPORTING MIHAESTI --- A.S. INTER. ANINOASA=6-4(1-1)
A.S. NEW TIMES CAMPULUNG --- A.S. BEREVOIESTI =0-2(0-1)
A.S. BUGHEA DE JOS --A.S. FLACARA BOTENI =3-0( 1-0)

Toate echipele din fata s-au impus in aceasta etapa , marind diferenta de puncte fata de urmaritoare, primele patru echipe fiind despartite de doar 3 puncte.

 La Leresti , lume multa , si un fotbal decent intre doua echipe rivale de multi ani.
 Gazdele in foame mare de puncte a inceput in atac  si a ratat o mare ocazie la bara lui Parvu din minutul 10. Oaspetii au si ei o tresarire si suteaza periculos spre poarta in minultul 14 , acesta fiind singurul sut pe spatiul portii.
 Lerestiul inscrie prin Mache in minutul 17 cu un sut de la 12 m , bara gol. Gazdele controleaza jocul si domina fara mari ocazii.
 Dupa pauza Valea Mare iese la joc si controleaza jumatatea terenului fara a fi periculoasa pentru poarta gazdelor, Lerestiul ratand cateva mari ocazii la suturile lui Parvu , Mos si la bara lui Mache. Meciul se termina cu oaspetii alergand dupa golul egalizator , dar fara mari sanse de a inscrie.
 Un joc placut , fair play si o victorie meritata a Lerestiului.



18 comentarii:

  1. meciul de la cetateni a fost unul destul de echilibrat cu un plus pt oaspeti, starea proasta a gazonului punandu-si amprenta asupra jocului. Golurile noastre au venit destul de tarziu, in ultimele 5 minute ale meciului, insa victoria este tot ceea ce conteaza.

    RăspundețiȘtergere
  2. Meciul de la Cetateni a fost unul echilibrat asa cum spune si koko, insa, plusul nu cred ca a fost de partea oaspetilor.... Prima repriza a fost dominata in totalitate de Cetateni iar a doua repriza intradevar un plus de posesie pentru oaspeti dar fara nici o ocazie de poarta pana in minutul inscrierii primului gol al lor. De mentionat doua ocazii importante pentru noi la scorul de 1-0, o bara si un sut de la 30m la care portarul oaspetilor a ramas fara nici o replica numai ca mingea trece la cativa cm de poarta.. Doua goluri primite in 2 minute din faze fixe si de reprosat faptul ca unul din cornere nu a fost!
    Dragoslavele asa cum spunei No1 este o echipa bine legata, (putin deficitara in aparare, parerea mea).
    Le doresc bafta la 1 loc(am inteles ca trag...)
    Inca o etapa, inca o infrangere(putem pune esecul si pe seama absentelor printre care Liviu, portarul{cel mai bun din serie}, si nu numai si se pare ca suntem departe de ceea ce am aratat ultimii ani.
    Raman la parerea ca un rezultat de egalitate era echitabil!
    Cele bune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gladiator . astept cu interes intalnirea de saptamana viitoare. Un meci clasic si sper eu cu spectacol fptbalistic. Liviu e un portar foarte bun , dar e greu de definit cel mai bun portar din serie. Portarul de la Berevoiesti mi se pare bun , Calu si Pacala la randul lor au experienta cat toti ceilalti, cred ca la ora asta cel mai bun portar e de la echipa cu cele mai putine goluri primite. Asa ar fi corect!

      Ștergere
    2. Salutare,
      Cand am spus portarul ma refeream la George, LIviu este capitanul si omul cu sufletul de la echipa.
      Teoretic asa este No1, portarul cel mai bun este la echipa cu cele mai putine goluri:)), insa, spre exemplu George nu a fost prezent decat la jumatate din meciuri ceea ce nu reflecta cu exactitate valoarea lui. Oricum este doar parerea mea si cel putin asa imi place sa cred si sa l sustin.

      Ștergere
    3. nu cred ca e corect ca cel mai bun portar sa fie cel cu cele mai putine goluri primite. apararea conteaza enorm in evolutia unui portar. sunt cativa buni in serie incepand cu Calu parerea mea...bafta

      Ștergere
  3. cine portarul cel mai bun din serie gladiator?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut Romel
      Portarul titular de la Cetateni( cu voi nu a fost).. Cum spuneam si mai sus e doar parerea mea si poate ma insel dar fiind la noi in batatura e normal sa l apreciem !
      Bafta!

      Ștergere
    2. da normal fiecare cu parerea lui.

      Ștergere
  4. Felicitari Koko , vad ca mergeti din ce in ce mai bine]

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumim NO1, din pacate azi am pierdut in cupa cu mare rivala din rucar, chiar dak am inteles ca meciul a fost dominat clar de gazde. bafta etapa aceasta!

      Ștergere
  5. Victorie meritata a echipei din Leresti cu adaugirea ca au primit mai mult de 5% acordat gazdelor din partea unui arbitru pierdut,care a tolerat intrari tari.
    Un mare minus si pentru terenul de la Leresti,concureaza cu cel de la Bughea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate terenul ne creeaza si noua probleme teribile , as zice ca se apropie de cel de la Bughea sau radesti , doar ce e mare si ai spatiu de manevra. Arbitrajul nu stiu daca ne-a avantajat , cateva erori inerente , cat despre joc , cred eu ca a fost fair play, intrari tari au fost de ambele parti in unele momente , dar fara rautate. daca ati avea un om in fata portii ati aduce mai multe puncte, Mi-au placut mijlocasii dar si ambitia cu care ati jucat pana la final! Bafta multa!

      Ștergere
  6. din pacate nu avem oameni ofensivi cu exceptia singurului varf care n-are cum sa faca jocul singur,s-a simtit si lipsa lui vio din centrul apararii.
    Arbitrul a fost total neinspirat,fluiera doar daca auzea un strigat de durere....la noi au jucat multi tineri,1 jucator de 16 si unul de 17,nu au putut face fata ....

    RăspundețiȘtergere
  7. Adevarat Romell este putin incorect dar si la portar ca si la atacanti ,importanta este eficacitatea. O aparare solida automat ca ajuta portarul in mare masura, dar chiar si asa , e avantajul portarului sa faca parte dintr-o echipa buna. Aceeasi eficacitate despre care vorbeam mai sus , se regaseste in clasament si asta este ceea ce conteaza. Un portar pana la urma ( si asta o spun din experienta si crede-ma ca am ) e bun atunci cand nu ia gol indiferent de cum apara! " Floricelele" ( ca si la atacanti ) nu se puncteaza decat la partea artistica , si degeaba esti atacant talentat si driblezi , centrezi , sutezi , daca nu dai goluri. Acelasi lucru se puncteaza si la portari. Altfel vorbind , Calu e un portar peste nivelul ligii a V-a si mai sunt cativa ca el!

    RăspundețiȘtergere
  8. sunt perfect de acord cu tine.dar parerea mea este ca valoarea unui portar nu o reprezinta in totalitate eficacitatea. e important ca un portar sa te scoata cu floricele sau fara in momente importante, dar tot nu poate scoate. asa ca fara o apararea buna poate sa fie un portar de mare valoare,insa poate avea o eficacitate scazuta. spre ex 1 la 1 un portar bun poate scoate 1-2-3 dar din 10 tot o sa ia cateva. deci un portar bun trebuie sa te scoata atunci cand apararea greseste. bafta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu sunt de acord cu tine! Ramane sa vedem duminica cum se prezinta George ( portarul Ceteteniului) la Leresti ,eu sper sa nu arate ca cel mai bun portar din serie ;)

      Ștergere
    2. Eu sper contrariul.....Din pacate parca e un facut, nu pot sa ajung la meci....

      Ștergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!