Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 10 noiembrie 2013

Rezultatele etapei a 14-a

A.S. CIMENTUL VALEA MARE-- A.S. FLACARA BOTENI =5-1( 2-1)
A.S. BEREVOIESTI -- A.S. BUGHEA DE JOS =4-0(3-0 )
 A.S. INTER. ANINOASA--A.S. NEW TIMES CAMPULUNG=1-3(0-1)
A.S. PARTIZANUL VLADESTI-- A.S. SPORTING MIHAESTI = 0-0
 A.S. SCHITU GOLESTI -- A.S. GODENI =0-4(0-4)
A.S. BALILESTI--  A.S. REAL VLADESTI =1-2(0-1)
 A.S. STILPENI RADESTI-- A.S. INTER. COTESTI =4-0( 1-0)
A.S. DRAGOSLAVELE-- A.S. PETROLUL HIRTIESTI=5-2(1-1)
A.S. LERESTI -- A.S. CETATENI =6-1(1-0)
Jocuri fara mari probleme in fata , rezultate asteptate, poate egalul Mihaestiului si victoria Lerestiului la scor sa surprinda!
La Leresti , duminica superba de noiembrie cu temperaturi de vara tarzie si lume destula la un meci clasic pentru zona Nord , intre Leresti si Cetateni.
 Cum ambele echipe se afla intr-o perioada mai putin fasta , se astepta un joc echilibrat si asa a si fost la inceputul lui. Lerestiul a preluat controlul jocului si a atacat poarta adversa fara a avea ocazii mari.
Primul gol a picat prin minutul 16 cand la o lovitura libera din lateral de la 25m, Alex Popescu a sutat direct pe poarta , mingea cazuta in fata portarului intrand in plasa. 1-0. Oaspetii incearca sa revina si devin mai periculosi fara ocazii clare , dar Lerestiul tine jocul departe de poarta si intra la pauzain avantaj.
Repriza a doua , Cetateniul parca se rupe dupa golul superb inscris de Alex Slaninoiu sut langa bara la seminaltime de la 22m, fara sanse pentru portarul advers. in min 60.Imediat vine si golul 3 , inscris de Cata parvu din apropiere 3-0. Lerestiul plimba mingea si invita oaspetii la joc , acestia reusind sa inscrie prin Liviu la o ezitare a portarului si fundasilor gazda 3-1. Trezita parca din somn , Lerestiul apasa pe acceleratie si mai inscrie de 3 ori prin Alex Popescu ( la o minge scapata in fata de portar)4-1 , Alex Badu  sut de la 11 m langa bara 5-1 si acelasi Alex Badu in ultimul minut din apropiere  6-1.
Victorie fara dubii a Lerestiului dupa cel mai bun meci din acest sezon , contra unei formatii legate dar parca prea apatica in aceasta duminica. Un meci frumos , fara faulturi sau accidentari , un arbitraj elegant si o duminica frumoasa pe terenul Parc din Leresti!




12 comentarii:

  1. set categoric, pacat ca nu a fost la zero...

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitarii No1 ! ( ma bucur ca ne am si cunoscut chiar daca pe fuga)
    Victorie incontestabila a Lerestiului si din pacate pentru noi s a intamplat exact cum iti doreai tu si anume ca George sa nu fie intr o zi mare, ba dincontra! Intradevar o duminica frumoasa, un meci frumos fara accidentari insa in ceea ce priveste arbitrajul, as mentiona existenta a 2 ofsaiduri la golul 4 si 5 fara nici o indoiala. Am fost pe faza la ambele!Oricum inca o data mentionez ca victoria este total meritata si ca scorul putea fi si mai mare!
    De la Cetateni, CELE BUNE!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gladiator , si eu m-am bucurat ca ne-am cunoscut !. Despre George stiu ca e un portar foarte bun , azi a comis-o rau la primul gol si la al 4-lea Despre golurile 4-5 nu imi pot da cu parerea de unde ma aflam eu , asa ca te cred , dar chiar si asa , arbitrajul a tinut jocul in mana , fara cartonase aiurea , ofside-urile pot fi vina tusierului. Felicitari si tie pentru fairplay ! Bafta mai departe!

      Ștergere
    2. La tusier ma refeream si eu..Ma repet, scorul este unul corect.
      Bafta!

      Ștergere
  3. Golul 1 a fost din cauza soarelui, al doilea din pricina vitezei mingi , al treilea din vina somnului de prânz al fundasilor, golul 4 si 5 din ofside iar cel din urma s-a marcat in prelungiri. Păcat ca se pun toate ....

    RăspundețiȘtergere
  4. revenirea la schitu a fost una de 3 puncte. un meci destul de usor tinand cond ca a fost 4-0 la pauza. in a doua repriza ne am relaxat si am incercat sa practicam un jok spectaculos.in rest nimic special. bafta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. urmeaza o etapa linistita si 2 meciuri grele pentru voi , dar chiar si asa cred ca ve-ti ramane pe locul 1. Cel putin pana in prima etapa din retur ;)

      Ștergere
    2. si noi speram acelasi lucru. ba mai mult pana la ultima din retur... bafta

      Ștergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!