Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 20 martie 2011

AS Leresti -Inter Cotesti 6-2( 3-0)- Am umplut PLASELE imprumutate......

Primul joc din retur acasa pentru AS Leresti era sa nu se dispute dintr-un simplu motiv: NESIMTIREA!
 Nesimtirea unora ce nu stiu sa respecte o intelegere, o nesimtire ce vine din ura si invidie , asa cum am sperat sa nu se mai intample, dar care renaste la orice licarire de "orgoliu" a unora.
 In prisma faptului ca sunt 2 echipe in Leresti , s-a convenit ca cele doua sa imparta terenul de joc , vestiarul , plasele si tot ce tine de organizarea unui joc. Un lucru normal , simplu si decent. Numai ca , cei ce se ocupa de AS Leresti 2010, au "ascuns" plasele ,eschivandu-se de responsabilitate, astfel ca jocul de azi era in pericol sa nu se dispute. Din nefericire, toate aparitiile la TV a celor de la 2010, nu rezolva problemele de caracter , asa ca cine are prieteni se descurca in situatii dificile , cum si noi ne-am descurcat cu ajutorul prietenilor.
 Inca odata pentru cei ce se stiu cu musca pe caciula: Sunteti niste NESIMTITI!

Vreme numai buna de joc la Leresti , vreo 5-6 grade si o burnita marunta , un teren moale ce indeamna jucatorii la efort.
Un meci de orgolii , care a inceput cu dominarea echipei oaspete , care pret de 20-30 de minute a condus ostilitatile.
 Lerestiul , cu o linie de mijloc improvizata, a inceput sa construiasca greu si golul lui C Popa , a picat la fix pentru a opri elanul oaspetilor. Golulurile 2 si 3 opera lui Alex Popescu , au venit din greseli de aparare a oaspetilor dar si suturi bine plasate, peste portar. Oaspetii au reclamant ca de obicei arbitrajul , au incercat si o contestatie dar au picat din momentul in care s-au certat intre ei.
  Repriza a doua , a inceput relaxat si , Cotestiul a inscris printr-un sut de la 13 m , bara -gol , dupa o greseala a fundasilor centrali. Din fericire , nu le-am permis sa se aproprie prea mult si sa se aprinda jocul, si am inscris din nou prin Alex , care a marit avantajul la 5-1 cateva minute mai tarziu.
 Cotestiul se zbate  si inscrie pe final din lovitura libera, dar diferenta este refacuta de Marin si cu scorul de 6-2, ghem ,set si meci!
 Inca odata multumiri celor ce au ascuns plasele de la 2010, si pentru curatenia pe care au lasat-o in vestiar!

57 de comentarii:

  1. Inseamna ca azi a fost un mic show acolo la voi(in afara de joc); mai intai vaza cu plasele(total aiure),apoi vaza in care cei de Cotesti se certau intre ei. Dar tot nu ai spus, de unde ati luat plasele?chiar le-ati imprumutat sau pana la urma le-ati gasit.

    RăspundețiȘtergere
  2. sa le mai imprumutati no.1 ca v-a purtat noroc. Adversarii au scos-o de multe ori din poarta. bafta

    RăspundețiȘtergere
  3. pe bune le-am luat de la o alta echipa, imprumutate. Adevarat ca ne-a purtat noroc ,Romica, si ele au vazut multe goluri, ca-s vechi;)
    Ally , show a fost doar cu cei de la Cotesti , stii cum e, noi stiam de plase de miercuri dar am tot sperat pana azi ca nu e rautate ci doar confuzie, de aia nu am postat pana acum , sperand ca totul e o greseala. Plasele erau imprumutate deja:)

    RăspundețiȘtergere
  4. aa, si pentru cei cu plasele, am facut rost de o masina de trasat terenul , l-am trasat in conditii decente, cu var nu cu rumegus , asa ca rugativa sa nu ploua torential saptamana asta , ca facem noi cinste cu marcajul:))

    RăspundețiȘtergere
  5. a jucat la rapid pitesti si acum joaca prin spania;). Uneori se simte lipsa dar asta e.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi-e rusine uneori ca traiesc intr-o comuna ca asta . Nesimtirea celor care traiesc din bani publici ma face sa spun asta. Nesimtitilor !

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu ar trebui sa-ti fie rusine tie, ci lor. Comuna e imaginea oamenilor care o locuiesc...................

    RăspundețiȘtergere
  8. Singurii nesimtiti din toata aceasta tevatura sunt cei carora li sa propus acum ceva timp sa se ocupe de AS Leresti dar nu au vrut din ceva orgoliu ,iar acum se dau cu fundul de pamant ca vezi doamne Primaria nu-i ajuta.Majoritatea din voi stiu despre ce este vorba si de aceia chiar te rog Gica sa-ti revizuiesti vorbele si sa strigi cat poti de tare ''NESIMTITITLOR'' catre cei care vau tarat in aceasta mocirla.Acestia sunt cei care au parat catre Pitesti pe Coco ,tot astia sunt cei care se dau tari in versuri,si tot astia se dau mari caractere .Asa ca las-o mai usor cu caracterul din partea unora din voi.NESIMTIREA ESTE ATRIBUIREA PERFECTA CATRE PARACIOSI, OAMENILOR DE NIMIC CARE ISI PETREC VIATA PRIN CARCIUM,SI CARE CONSIDERA CA LOR LI SE CUVINE TOTUL IAR APOI IES IN STRADA SI ISI STRGA NEPUTINTA.

    PS. Penru cei care nu pot dormii de grija banilor publici pot sa ceara informatii despre cati bani sau alocat in anul 2011 la fotbal si va asigur ca o sa vada un mare ZERO.
    AS Leresti 2010 continua sa joace prin implicarea unr sponsori cre au ajutat pt inceput cu 5000 lei. Asa ca mai usor cu vorbele urate pt ca acestea sunt calculate sa ajunga unde trebuie.

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca recitesti postarea mea , vei remarca ca nu am facut referiredecat la cei care au ascuns plasele si care nu au vrut sa le puna la dispozitia noastra.
    Ca , La jocul anterior , Cocos a fost contestat , eu consider ca este vina celor ce se ocupa de echipa 2010 , ca au folosit un jucator legitimat la alta echipa!
    Nu am facut referire la primarie , la banii publici absolut deloc ,pentru ca e problema voastra asta.
    Eu am comentata doar un mod de comportament al unora , care mai ieri, erau in aceleasi "carciumi"cu noi ( nu in altele) , si care au incalcat un armistitiu si o intelegere intre oameni in toata firea. Si atunci am facut doar o constatare , ca sunt NESIMTITI, nu era o acuza!
    Sa stii ca nu am postat partea cu plasele ,pana dupa meci, tot sperand ca nu se va intampla, dar se vede ca m-am inselat.
    Cu speranta ca nu i-am jignit decat pe cei vinovati , oricine altcineva se simte jignit , sa ma ierte, baietii( jucatorii) de la 2010, sunt jucatori la fel ca noi , care muncesc pe teren , si e pacata , sa fie altfel.
    De aceea, consider ca mi-am revizuit vorbele , prin explicatiile date!

    RăspundețiȘtergere
  10. huoooooooooooooooo Jos primarul !!!! :))=)))

    RăspundețiȘtergere
  11. no1.....sa te pregatesti duminica...si bolnav o sa fiu in poarta ...

    RăspundețiȘtergere
  12. cosmyn esti portarul lui hartiesti? Ati jucat cu noi prima etapa(Bughea de jos) te am cam mitraliat :P

    RăspundețiȘtergere
  13. prima etapa noi am avut-o cu cotesti....nu cu bughea

    RăspundețiȘtergere
  14. sa vezi ce bataie iti iei nesimtitule....

    RăspundețiȘtergere
  15. cu cine se cearta ma "anonimu'' asta????....sub anonimat sunt numai smecherii:)):))=))=))

    RăspundețiȘtergere
  16. Oare cum sa-l numim pe cel care acum cinci sase luni ''lua '' plasele de la Iulica sub pretextul ca vrea sa le spele iar apoi nu le-a mai inapoiat vreo trei etape celor de la 2010 acestia fiind nevoiti sa plateasca la Campulung inchirierea acestora? Oare AS Leresti nu a jucat in lunga sa istorie niciodata cu un jucator pe fals?IMPOSIBIL.Nimeni nu va parat.
    Voi ati facuta fara nici o urma de bun simt cu toate ca pe voi nu va afecta din nici-un punct de vedere. Asa ca si voi si ceilalti aveti numai de suferit in urma orgoliilor nesabuite ale unora care acum striga in gura mare ca sunt napastuitii sortii. In rest sa auzim de bine!Cu noi sau fara noi istoria se va scrie.

    RăspundețiȘtergere
  17. Daca erai tu No.1 in locul lui COCOS si a-i fi vrut sa pleci si nu-ti dadeau drumul? Conducatorii tai erau nesimtiti? Atata timp cat in aceasta liga se joaca de placere ,fara nici o obligatie fiecare jucator e liber sa faca ce vrea.

    RăspundețiȘtergere
  18. Pentru Cosmin: astept cu interes jocul de duminica ,eu sunt pregatit, dar cred ca tu trebuie sa fi,ai grija sa nu iei sacul cu tine:)))). Important este sa ne simtim bine

    RăspundețiȘtergere
  19. pentru anonimii de mai sus:
    NU are legatura Cocos cu plasele. Este problema lui , a celor de la 2010 si binenteles a celor din conducerea lui AS Leresti, nu am incriminat pe nimeni pentru asta , din punctul meu de vedere e ceva usor de rezolvat, trebuie doar bunovointa. Sunt de acord ca Radu trebuie sa plece liber si fara probleme.
    Ca si comentariu la adresa lui , cred ca e unul dintre putini jucatorii de viitor ai Lerestiului, un tanar puternic, ambitios si talentat!

    RăspundețiȘtergere
  20. plasele sunt ale primariei? inseamna ca sunt cumparate din bani publici si sant ale intregi comune..... Citesc si imi fac cruce ce se intampla in comuna voastra. dar cine este primar ?

    RăspundețiȘtergere
  21. si ca sa inchei , pentru cel de 18.05: Nu cunosc episodul invocat de tine , e posibil sa ai dreptate , imi amintesc de penibilul primei etape din tur, cand aceleasi plase buclucase au fost scoase cu 1 minut inaintea jocului, de cei ce s-au rupt de AS Leresti.
    Eu am incercat intotdeauna sa evit in a fi subiectiv , sa reflect realitatea , asa cum o vad eu. E posibil sa nu am intotdeauna dreptate, dar asta nu ma impiedica sa-mi spun punctul de vedere , asa cum am lasat pe toti cei ce au facuto decent , sa isi exprime replica sau comentariul.
    Asa ca , am dat "delete" numai celor ce au vorbit indecent, nu si celor ce au fost contra;)

    RăspundețiȘtergere
  22. Ovidiule, cred ca e o comuna deosebita , cum sunt convins ca sunt si altele :)))

    RăspundețiȘtergere
  23. Radu C. este liber sa plece oricand la colegii nostri mai tineri(AS Leresti 2010) . Nu s-a opus nimeni sa-i dam transferul, binenteles, daca achitati suma cheltuita cu legitimarea sa si viza pe 2011 .

    RăspundețiȘtergere
  24. Chestea cu paratul ma face sa nu am nici cea mai mica incredere in spusele lui BD. Asa ca ramaneti ancorati in minciuna.

    RăspundețiȘtergere
  25. Atata timp cat esti anonim , increderea ta in spusele lui DB este neimportanta.
    Mi-as dori ca Lerestiul sa aiba mai multi DB, poate s-ar schimba ceva in bine. Nu uitati voi ,cei ce ne credeti ancorati in minciuna ,ca cele mai frumoase momente traite de voi vis a vis de fotbal , au fost cu DB la conducere.
    Despre asta voi reveni , caci vad ca memoria voastra e scurta.
    A fi anonim ,nu e un lucru rau , de aceea nu condamn faptul ca nimeni din partea celor de la 2010 nu a a vut curaj sa semneze vreo postare,dar este extrem de banal si jenant, sa arunci cu vorbele din spatele perdelei anonime.
    Asa ca , sa te citez, ramai ancorat in derizoriu( il gasesti in DEX)

    Nici un comentariu

    RăspundețiȘtergere
  26. PS. DEXUL NU MINTE SI NU FACE MISTO.

    RăspundețiȘtergere
  27. Departe de mine de face misto , daca m-ai cunoaste ai stii ca glumrsc mai mereu dar fac misto foarte rar, e o diferenta, mai ales ca acum am vorbit extrem de serios!
    Sper ca episodul cu plasele sa ramana unul izolat si sa ne revenim in fire , asa cum ar trebui, ca niste oameni maturi, sa renuntam la trucuri ieftine si sa ne vedem de ale noastre, fara sa ne sicanam.
    Daca mai e loc si de o bere impreuna , ar fi minunat!

    RăspundețiȘtergere
  28. asa e no1...important e sa ne simtim bine...eu unu joc fotbal din placere...apropo...sper sa nu am nevoie de sac duminica...vad ca acasa ne vindem cam scump pielea;);)

    RăspundețiȘtergere
  29. sincer imi doresc un meci echilibrat , asa e mai frumos. Vad ca vremea se indreapta asa ca sunt premize sa fie o duminica frumoasa

    RăspundețiȘtergere
  30. cata intelegere mai e si la leresti nr.1 ;) numai cearta. Nu stiu detaliile care au stat la baza inceperii acestui scandal dar parca nu are sfarsit;)

    RăspundețiȘtergere
  31. Asta e Romica , din pacate oamenii sunt supusi greselii si ei(lerestenii) profita din plin. Ca peste tot , unii vor sa fie mai altfel , si de aici pleaca totul......

    RăspundețiȘtergere
  32. AS LERESTI nu va mai bagati coada ca degeaba incercati sa va faceti dreptate ca nu aveti.Nu veti recunoaste,dar toti stim ca asa e.Deci puteti sa faceti pe nevinovatii si sa jucati cat teatru vreti ca dreptate nu aveti.:P

    un admirator al
    fotbalului

    RăspundețiȘtergere
  33. Din cauza certurilor dintre cele 2 echipe COCOS a anuntat ca nu mai joaca fotbal deocamdata decat la sala.

    RăspundețiȘtergere
  34. Este alegerea lui, eu zic sa joace , ca e tanar si ii place! Discutia nu s-a invartit in jurul lui , problema este cu faptul ca nu ne respecatam unii pe altii, el n-are nici o treaba, a fost doar un motiv pentru unii de a scoate sabia........

    RăspundețiȘtergere
  35. In locul sabiei de acum,trebuia scoasa o nuieluse de alun acum cateva luni inmuiata in apa si batuti la fundulet doi trei de la 2010 si doi trei de la AS Leresti la fel ca in povestile lui Creanga si totul era OK.

    RăspundețiȘtergere
  36. Cred ca nuielusa trebuia scoasa din vara si altoiti bine, sunt intru totul de acord cu tine!
    Din pacate Creanga era moldovean...:))

    RăspundețiȘtergere
  37. pentru as leresti:

    ,,PROSTUL IL OMORI CU TACEREA"

    VI SE POTRIVESTE CA O MANUSA ACEST PROVERB!

    RăspundețiȘtergere
  38. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  39. o sa vedeti ce echipa au cei de la vladesti....au luat mai multi jucatori de la steaua negrasi

    RăspundețiȘtergere
  40. Multa intelepciune naste grija voastra fata de noi! Proverbe , metafore , ma bucur ca am scos din voi untul, din pacate nu e de ajuns pentru a convinge. Nu cred ca va convingeti pe voi , cu atat mai mult pe altii. Am lasat comentariile tendentioase la adresa echipei mele , pentru a vedea si altii ca va umpleti de penibil. Penibilul de a spune ca voi taceti, penibilul de va lua intotdeauna de PC si BD, ceea ce ma indeamna sa cred ca sunt cu adevarat valorosi daca va roade atat de mult de ei, penibilul de a crede ca voi sunteti foarte importanti, Iar cand nu sunteti bagati in seama( cum am incercat sa evit in ultimul timp), ascundeti plase, pierdeti la masa verde , si iesiti racnind ca sunteti victime.
    Am spus-o asa cuma spus cel de mai sus: O bataie mica la fund pentru toti sa va reveniti ca v-ati incins rau!

    RăspundețiȘtergere
  41. Vladestiul e o echipa redutabila prin spiritul ei , daca s-a i ntarit cu atat mai mult , e un lucru bun pentru campionat , caci daca pune piedici altora, se mai starnge joaca!

    RăspundețiȘtergere
  42. a si ca PS pentru purtatorul de cuvant al celor de la 2010:
    Nu ai vazut nici un comentariu al celor de la 2010 la adresa noastra pentru simplu fapt ca ( la fel ca si tine) sunteti ANONIMI ;)
    Atata timp cat teama de a raspunde pentru ce spui si scrii te ascunde in spatele unui coment anonim , lasitatea e evidenta.
    Baieti din alte comune ,nu auvut jena in a se semna, caci au caracter si responsabilitate in ceea ce spun , chiar daca se contrazic. ASa ca pana una alta , vorbele tale prietene , sunt doar un semn de lasitate!

    RăspundețiȘtergere
  43. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  44. Pentru tine No.1, cand ceilalti au dreptate folosesti mereu pretextul nu stii/ nu cunosti, altfel ti-ai aduce aminte ca la prima etapa au fost alte plase inchiriate de la c-lung ,ca terenul a fost tuns si aranjat de ceilalti , ca terenul a fost tusat de ceilalti ,dar asa e cand vezi adevarul dintr-o parte si ar mai fi multe de spus...

    RăspundețiȘtergere
  45. Pentru tine No.1 .Cand ceilalti au dreptate nu stii,nu cunosti altfel ti-ai aduce aminte de penibilul primei etape cum spui tu cu mentiunea ca plasele acelea au fost inchiriate de la c-lung de ceilalti ca terenul a fost tuns de ceilalti ca terenul a fost tusat de ceilalti si exemplele ar putea continua ,dar asa e cand vezi adevarul numai dintr-o parte sau din ce -ti spune altii,

    RăspundețiȘtergere
  46. saptamana asta facem 100 de comentarii:)):))....cel mai tare blog...si cel mai bun blogger;);)

    RăspundețiȘtergere
  47. Nu inteleg ce atata "URA" pe echipa A.S. Leresti 2010!!! dak aveati ceva de demonstrat demonstrati pe teren la acel amical!!! Ati jukt un fotbal de toata JENA cel putin in prima repriza in aII-a sa vazut lipsa de pregatire a celor de la 2010 si asta nu e tot voi in aII-a repriza vazand k nu prea PUTEATI sa egalati v-au cam lasat nervi si erati la un pas sa sariti la bataie pt un contact putin mai dur!
    Asa k in opinia mea voi ati demonstrat k nu sunteti mai presus de cei de la 2010!!! ba chiar ei joaca un fotbal mai frumos chiar dak sunt pe locul care sunt "sa nu uitam k in acea serie se JOACA FOTBAL!!!"

    RăspundețiȘtergere
  48. Sa nu confundam lucrurile draga anonimule! Problema ta mare e ca te intereseaza ce fac unii in viata privat. Nu suntem judecatorii lor asa ca chiar nu intereseaza. Ca si fotbalisti insa, sa ma ierti , dar cei doi sunt doua exemple in ale fotbalului pentru Leresti si pentru zona Muscelului , dovada ca sunt cunoscuti si apreciati in fiecare deplasare. Personal cred ca CP este cel mai bun jucator pe care l-a avut si il are Lerestiul!
    Din nou ma repet sa nu confundam lucruruile!
    Episodul primei etape a fost penibil pentru ca echipa se numea AS Leresti nu exista nici a doua echipa nici 2010, de aceea , tusele , terenul tuns , etc au fost facute de catre AS Leresti! Ca le-a facut Visa , de acord , ca a imprumutat plasele , de acord , e meritul lui si a facuto pentru echipa asta nu pentru 2010 care nici macar nu exista.
    Memoria mea este buna, dar sunt lucruri care efectiv nu ma intereseaza carecare nu merita a fi tinute minte.
    daca ai curiozitatea sa citesti unele din primele postari de pe blog , vei vedea ca niciodata nu am minimalizat meritele celor care au contribuit la ascensiunea sau continuitatea activitatii acestei echipe, fie ca a fost Bobi , Visa, Verde sau Popa. E adevarat ca nu am scris de Gicu, dar ce sa scrii cand nu e nimic de scris???

    RăspundețiȘtergere
  49. Rezultatul din amical pe care il invoci tu , a fost unul echitabil , cu un joc al celor de la 2010 mai bun in prima repriza , la fel cum in cea de-a 2-a , batranii din vechea garda au dominat clar. A fost un joc placut , in conditii extrem de grele , fara faulturi dure sau incidente. Singurele probleme sunt la tine prietene, nimeni nu a zis ca suntem mai buni decat cei de la 2010. Si ei ca si noi , se julesc , alearga , se zbat pentru fiecare punct , asa ca lasa jucatorii in pace, cand vei fi jucat destul fotbal vei intelege sa-ti respecti adversarii si colegii de breasla!

    RăspundețiȘtergere
  50. Ca s fie si mai clar:Problema este cu cei ce au ascuns plasele si s-au eschivat in a le pune la dispozitia noastra. Ca sunt de la 2010, ca sunt de la primarie , nu ma intereseaza , singura problema e ca au fost nesimtiti.

    RăspundețiȘtergere
  51. Dom Pahontu mai lasa ciocu mai mic ca nu ai dreptul sa judeci tu pe alti. Ai uitat cum ai plecat din consiliu ? Cu tinicheaua de coada si curtea de conturi pe cap ? Sa te vedem la anul ce viteaz mai iesti tu si colegul tau de sprit. Daca ma enervez va spun eu mai multe....

    RăspundețiȘtergere
  52. Parerea mea e sa "nu va mai spalati rufele in public" caci au de suferit ambele echipe! Se fac de tot RAHATU!!!
    Dece nu ajungeti la un numitor comun, sa lasati si voi de la voi si cei de la 2010 de la ei si sa aplanati acest conflict! Va certati pt niste plase e chiar penibil de parca ati fi niste copi de gradinita nu oameni in toata firea!
    Orcum din cate am auzit poate ca au avut si ei motivele lor sau poate ca a fost doar o neintelegere ... si voi ati facut un lucru "urat" anuntandui pe cei de la "PROGRESU" de "COCOS" dar nimeni nu va reprosat nimic sau sa va acuze de "jocuri de culise" asta arata ca voi va implicati in echipa 2010 mult mai mult decat ar trebui doar din dorinta de a le face rau unora dar pt asta sufera toata lumea inclusiv jucatorii !
    Nu stiu dece vreti sa le faceti RAU in loc sa va "bucurati" ca acum exista si o "competitie interna" intre cele doua echipe si jucatorii vor intra cu o motivatie in plus pe teren !

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!