Campionat 2016-2017

Translate

marți, 1 martie 2011

Sponsorizarea echipelor mici

   In multe comunitati mici din lumea civilizata , sportul este pe langa un mijloc de agrement al celor din comunitate si un motiv de mandrie fata de celelate comunitati. Oameni se mandresc cu realizarile lor ,si investesc in  ambitiile lor de a fi fie peste ceilalti. Asa a fost asa si este peste tot   ..., mai putin la noi.
  Problemele economice , lipsa de interes , dar mai ales faptul ca din fotbal nu se castiga , ii fac  pe oamenii potenti financiar sa evite in a sponsoriza fotbalul. O sponsorizare legala este intotdeauna calea cea mai usoara de a ajuta si de afi la randul tau ajutat. Asa te vei putea mandri in fata altor comunitati cu ceea ce sadesti.....iar afacerea ta poate fi mai bine cunoscuta.
  AS Leresti , incepe curand returul in  actuala editie de campionat. Cu o echipa extrem de limitata numeric , dar formata din mari luptatori , niste baieti cu super caracter,, AS Leresti spera sa-si indeplineasca obiectivele pe acest sezon : Sa il incheie!!!
  Un obiectiv la fel de greu ca cel de a castiga locul 1 , atata timp cat fiecare etapa poate fi ultima.
  Promisiunile de sponsorizare au fost multe , singurul care a "confirmat" in acest an , peste asteptari , a fost Bebi, in rest deocamdata doar vorbe. Nimeni nu e obligat sa ajute echipa , mai ales in aceste vremuri grele, dar sponsorizarea poate fi facuta legal de orice firma care isi doreste acest lucru , iar acei bani vor fi dedusi din impozit , asa ca trebuie doar profit si bunavointa.
 Din pacate AS Leresti chiar are nevoie in aceste zile de ajutorul sponsorilor. Taxele trebuiesc platite , vor veni arbitraje de platit, iar suma stransa chiar nu este mare, avand in vedere ca deplasarile le fac baietii pe banii lor , cartonasele si le platesc fiecare si chiar se mai face chete din cand in cand. Cu 3.000 lei( 700Euro), tot returul ar fi salvat. O suma infima pentru o comuna mare.

 M-am gandit mult inainte de a publica aceasta postare.Am decis sa o fac , nu doar ca o rugaminte pentru cei ce pot ajuta echipa ci mai mult ca incurajare pentru cei ce se zbat sa faca rost de bani. Pentru ei si pentru baietii care, merita ca lumea sa stie ,  nu au viata de fotbalist in roz , ci vin cu eforturi financiare sa duca la capat o munca inceputa , pana la urma in numele Lerestiului. Asa ca  :     spor la sponsorizat!!!!!!

15 comentarii:

  1. DE CE NU A-TI RAMAS CU ;PRIMARIA' .VA ERA MAI USOR SA SUPRAVIETUITI.

    RăspundețiȘtergere
  2. Intrebarea corecta ar fi de ce nu ne-a mai vrut primaria.( Ei sunt cei care ne-au taiat fondurile, directionate catre cealalta echipa) Dar asta e o alta discutie, cateodata simti nevoia sa te ridici , sa nu inghiti tot ceea ce ti se da, fie ca e bun sau rau, sa nu asculti de oameni ce nu au habar ce inseamna fotbalul sau managementul unei echipe..
    Pana la urma totul se rezuma la logo-ul de pe stema...

    RăspundețiȘtergere
  3. EU VAD SPONSORII IN IMAGINEA DE PE FUNDAL.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nasoala treaba acolo la voi, si nici macar nu mi se pare o suma asa de mare. Fapte nu vorbe!

    RăspundețiȘtergere
  5. ai vazut comunicatul ajf de astazi?? :))
    (tot eu am scris si comm anterior)

    RăspundețiȘtergere
  6. Da Ally , e exact ceea ce am prezis. Asta e , vom mai juca cateva intermediare , pana la urma mai bine comprimat decat pe schiuri

    RăspundețiȘtergere
  7. SE VEDE TREABA CA NU STII SA-TI REPARI GRESALA PRINTR-O SIMPLA DISCUTIE CU FACTORII DE DECIZIE DIN PRIMARIE NICI IN AL DOISPREZECELEA CEAS. MA REFER LA CEI CE NU AU SUPORTAT SA MAI AIBA IN ''CONDUCERE''INCA UN COLEG.ATAT TREBUIA SA ACCEPTATI. TU STII PREA BINE CE SA INTAMPLAT. ATI MERS PE MANA LUI MOICEANU SI DRAGOMIR SI DIN PACATE ''ASTIA DOI'' SUNT DOUA GAURI NEGRE IN INSTITUTIA NUMITA PRIMARIE.IN REST VA DORESC MULTA BAFTA SI VOUA SI CELORLALTI SI POATE INCA NU ESTE TARZIU SA SE INCERCE O REABILITARE DIN PUNCT DE VEDERE MORAL DE PARTEA CELOR TREI PARTI,TOATE ACESTEA DUCAND LA UN LUCRU CONSTRUCTIV SI DE CE NU LA O IMPACARE. UN PRIETEN

    RăspundețiȘtergere
  8. De gresit nu cred ca am gresit ( eu personal) o, asa ca nu am ce sa imi repar.De gresit s-a gresit din toate partile si cred eu ca in special de sus. O discutie cu factorii locali sunt de acord ca ar trebui sa aiba loc in vara acestui an si sa se stabileasca exact cine , cum si in ce fel in legatura cu echipa Lerestiului, cu speranta ca ambitiile nu vor fi din nou la fel de mari ca pana acum.
    Foarte corecta ultima ta fraza si nu pot decat sa o sustin, ca pe unul din cele mai corecte comentarii de pana acum din blog,asa cum am incercat sa o promovez cand am avut ocazia.

    RăspundețiȘtergere
  9. ciocu mic . Ce nenorociri a facut tonghioiu asta este de neimaginat. Sa vezi tu ''anonimule'' ce ti-o face Dragomir cand te o prinde !

    RăspundețiȘtergere
  10. Din pacate luptele politice si orgoliile au ucis tara asta , care este in situatia actuala tocmai din acest motiv. Lerestiul nu va avea o echipa puternica si omogena la nivel de conducere atat timp cat nu exista o toleranta din partea oamenilor din conducere.
    Fotbalisti se mai gasesc , dar oameni de caracter, sunt din ce in ce mai rari........
    Faptul ca va atacati( bineinteles in cel mai anonim fel posibil) nu face decat sa-mi sporeasca convingerea ca suntem ceea ce suntem si o meritam din plin!
    Inca odata cititi logo-ul echipei si cugetati!

    RăspundețiȘtergere
  11. Se pare ca AS Leresti a depasit pasa financiara pentru moment.Cu siguranta ca acei cai de pe emblema nu vor murii, cand si cum vor altii... Mai multi oameni de bine din Leresti, avand ca exemplu pe unul ca Bebi , l-au copiat neconditionat si vor ca echipa asta sa-si continuie drumul inceput.Fara prejudecati si cu speranta ca ,totusi, exista ceva in Leresti . Exista onoare si demnitate. Amintiri si placeri. Inegalabile !

    RăspundețiȘtergere
  12. Numar 9, nu stiam ca poti fi atat de profund! Sincer , un comentariu super , care merita felicitat, la fel cum Bebi , ramane un om mare si la port dar mai ales la suflet!

    RăspundețiȘtergere
  13. Daca pune dragomir mana pe mine ma pupa in partea dorsala.

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!